Μπλεκ, Ζαγκόρ, Μικρός Ήρωας, Μίστερ Νο

Σπάνιες ιστορίες στο κυριακάτικο φύλλο του Ελεύθερου Τύπου!

Οι αγαπημένοι ήρωες των εκδόσεων της Comics & Crosswords Publications, θα εμφανίζονται τις Κυριακές του Ιουνίου στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ, σε ειδικές εκδόσεις που θα περιέχουν και ιστορίες που δεν έχουμε δει ξανά στη χώρα μας.

Σπάνιος Μπλεκ, Ζαγκόρ, Μικρός Ήρωας και Μίστερ Νο στον Ελεύθερο Τύπο!

Η συνεργασία της Comics & Crosswords Publications με τον Ελεύθερο Τύπο έρχεται να χαρίσει χαρά και ανεμελιά στο καλοκαίρι όλων μας! Μπλεκ, Ζαγκόρ, Μίστερ Νο και Μικρός Ήρωας πρωταγωνιστούν σε σπάνιες και (ορισμένες) αδημοσίευτες ιστορίες στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, αρχής γενομένης από αυτή την Κυριακή, 5 Ιουνίου!

Ας τα πάρουμε, όμως, με τη σειρά:

5 Ιουνίου – Μπλεκ

Ο Ξανθός Γίγας Μπλεκ, παρέα με τον εκκεντρικό καθηγητή Μυστήριο και το νεαρό Ρόντυ αγωνίζονται για την απελευθέρωση και την ανεξαρτησία της πατρίδας τους από τον ζυγό των Άγγλων! Σε αυτή την ειδική έκδοση του Μπλεκ, περιέχονται τρεις μοναδικές σπάνιες ιστορίες του αείμνηστου διδύμου Ανεμοδουρά – Απτόσογλου. Πρόκειται για τις ιστορίες ”Το Άστρο των Πατριωτών”, ”Η Άτιμη Πλεκτάνη” και ”Ο Μικρός ‘Ομηρος”.

12 Ιουνίου – Ζαγκόρ

Ο θρυλικός Ζαγκόρ, ”Το Πνεύμα με το Τσεκούρι”, υπερασπιστής της ειρήνης, της τάξης και της δικαιοσύνης, παρέα με τον κωμικό Μεξικανό Τσίκο, συνεχίζει τις περιπέτειες του στο φανταστικό δάσος του Νταρκγουντ! Στην ειδική έκδοση Ζαγκόρ, ο ήρωας μας ανακαλύπτει ”Το Παρελθόν του Τζίμμυ Κιθάρα” και κάνει τα πάντα για να τον σώσει από αυτό! Πρόκειται για μια αδημοσίευτη, στη χώρα μας, ιστορία!

19 Ιουνίου – Μικρός Ήρωας

Ο Μικρός ‘Ηρωας Γιώργος Θαλάσσης, το θρυλικό Παιδί Φάντασμα, παρέα με την Κατερίνα και τον Σπίθα, συνεχίζουν τον αγώνα τους εναντίον των κατακτητών της Ελλάδας! Στην ειδική έκδοση Μικρού Ήρωα, η θρυλική τριάδα έρχεται αντιμέτωπη με το νέο Σεϊτάν Αλαμάν, σε πέντε συναρπαστικές ιστορίες!

26 Ιουνίου – Μίστερ Νο

Ο βετεράνος πιλότος Μίστερ Νο επιστρέφει… Γενναίος και γοητευτικός από τη φύση του, απεχθάνεται τη βία, όμως πάντα καταφεύγει σε αυτή για να επιβιώσει! Στην ειδική έκδοση Mister No, ο αντισυματικός πιλότος έρχεται στην αδημοσίευτη ιστορία ”Στη Χώρα των Ονείρων” αντιμέτωπος με το σκοτεινό παρελθόν ενός αμερικανικού ονείρου… που σύντομα γίνεται εφιάλτης!

Μπλεκ

Κάθε ειδική έκδοση θα περιέχει αφιέρωμα στους ήρωες και τους δημιουργούς!