Scarlet #9

Bendis και Maleev στα καλύτερά τους!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Scarlet #9

WriterBrian Michael BendisArtistAlex MaleevPublisherMarvel Comics

Το SCARLET έχει επιστρέψει για τα καλά και, σε αυτό το τεύχος, βλέπουμε την πρωταγωνίστρια μετά τη σύλληψή της. Οι αστυνομικοί του τμήματος έχουν σκοπό να τη σκοτώσουν, ενώ οι πράκτορες του FBI προσπαθούν, απλά, να εφαρμόσουν το νόμο. Μετά από έναν βαθιά ανθρώπινο διάλογο στο δωμάτιο ανάκρισης, η Scarlet κάνει μια πρόταση στην Going, που αφήνει ένα εξαιρετικό cliffhanger.

Είναι πραγματικά απίστευτο ότι μια μεγάλη εταιρία βγάζει αυτό το comic. Μιλάμε για κάτι πολύ περισσότερο από έναν “θηλυκό και ρεαλιστικό Punisher”. Ουσιαστικά, ηρωοποιεί την αυτοδικία απέναντι σε ένα σάπιο σύστημα και τη μετατρέπει σε κοινωνικό κίνημα. Το δε σπάσιμο του “τέταρτου τοίχου”, με ξεκάθαρο και απολύτως φυσιολογικό τρόπο, κάνει τον αναγνώστη, κομμάτι, συμμετέχοντα της ιστορίας. Όσον αφορά στο σχέδιο, κλασσικός, ποιοτικός Alex Maleev. Απλότητα, σκιές και ρεαλισμός.

Χωρίς καμία υπερβολή, σε αυτή τη σειρά, τόσο ο Brian Michael Bendis όσο και ο Alex Maleev είναι στα καλύτερά τους.