Νέα Tου Millarworld

Reborn των Millar/Capullo και άλλα!

Ανακοινώθηκε από τους Mark Millar και Greg Capullo ο τίτλος της νέας σειράς που θα κυκλοφορήσει, καθώς και λεπτομέρειες. Θα ονομάζεται REBORN, θα είναι ένα εκρηκτικό μείγμα sci-fi και fantasy και θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

Πρωταγωνίστρια είναι η 80χρονη (!) Bonnie Black, η οποία, μετά το θάνατό της, καταλήγει σε έναν αλλόκοτο, φανταστικό κόσμο. Είναι ξαναγεννημένη ως 25χρονη και βρίσκει τον πατέρα της και το σκυλί που είχε όταν ήταν μικρή, αλλά πουθενά δεν υπάρχει ο πεθαμένος άντρας της. Έτσι, κραδαίνοντας σπαθί και όπλο, ξεκινά το επικό quest της, προκειμένου να βρει τον άντρα που αγάπησε, σε έναν κόσμο που ακροβατεί ανάμεσα στα concept της Κόλασης και του Παραδείσου.

Επίσης, ανακοινώθηκε ανθολογία με νέους καλλιτέχνες, οι οποίοι δημιούργησαν μικρές ιστορίες με χαρακτήρες του imprint. Θα λέγεται MILLARWORLD ANNUAL 2016 και θα περιλαμβάνει μία ιστορία με τον Kick-Ass, σε σενάριο Ricardo Mo και σχέδιο Ifesinachi Orjiekwe, μία KINGSMAN, σε σενάριο Philip Huxley και σχέδιο Myron Macklin, μία STARLIGHT, σε σενάριο Deniz Camp και σχέδιο Pracheta Banerjee, μία AMERICAN JESUS, σε σενάριο Cliff Bumgardner και σχέδιο Steve Beach, μία CHRONONAUTS, σε σενάριο Shaun Brill και σχέδιο Conor Hughes, καθώς και μία με την Hit-Girl, σε σενάριο Mark Abnett και σχέδιο Ozgur Yildirim.

Η ανθολογία θα κυκλοφορήσει στα μέσα Ιουλίου.