Preacher S01E03

The Possibilities
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Preacher

Season/EpisodeS01E03 WritersSam Catlin, Seth Rogen, Evan Goldberg DirectorScott Winant CastDominic Cooper, Joseph Gilgun, Ruth Negga, Lucy Griffiths, W. Earl Brown NetworkAMC

Το τρίτο επεισόδιο του PREACHER προσπαθεί να ηρεμήσει λίγο την άψογη ένταση που είχαν χτίσει τα δύο πρώτα. Ενώ, λοιπόν, στα προηγούμενα επεισόδια είχαν γίνει πράγματα και θαύματα, εδώ οι ρυθμοί είναι κάπως πιο αργοί.

Αυτό σημαίνει πως το επεισόδιο ήταν βαρετό; Φυσικά και όχι! Μαθαίνουμε για το παρελθόν δύο βασικών ηρώων της σειράς, ενώ παράλληλα αρχίζει να αποκαλύπτεται η ταυτότητα των δύο μυστηριωδών τύπων που είχε σαπίσει στο ξύλο ο Cassidy, στο προηγούμενο επεισόδιο. Ο Jesse, σοκαρισμένος και μπερδεμένος από τα υπερφυσικά γεγονότα στα οποία ήταν μάρτυρας, σκέφτεται σοβαρά να εγκαταλείψει την πόλη. Ταυτόχρονα, οι καταστάσεις τον κάνουν να ξαναχρησιμοποιήσει την δύναμη του, κάτι το οποίο θα φέρει στο προσκήνιο ηθικά διλήμματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσει.

Το PREACHER είναι σίγουρα από τις σειρές που ανυπομονώ να δω πως θα εξελιχθεί, κυρίως για να διαπιστώσω το πώς θα διαχειριστεί το σύμπαν του Ennis. Μέχρι τώρα, μου αρέσει αυτό που βλέπω, χωρίς να πέφτω στη παγίδα να το συγκρίνω πάρα πολύ με το comic. Κάτι που είναι καλό να αποφεύγεται, γενικά, στις comics-based σειρές και ταινίες.