Updates Για Την Ταινία Justice League

Μάθαμε τον villain, το logo και όχι μόνο!

Ανακοινώθηκε επίσημα ο villain της πολυαναμενόμενης ταινίας Justice League, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις. Ουσιαστικά, πρόκειται για τον δαίμονα που εμφανίστηκε στη διαβόητη κομμένη σκηνή του BATMAN V SUPERMAN, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Steppenwolf, θείο του Darkseid και αρχιστράτηγο του Apokolips. Οπότε, στην πρώτη ταινία JUSTICE LEAGUE θα έχουμε τον στρατηγό του αρχικακού του σύμπαντος, θυμίζοντας την αντίστοιχη λογική της πρώτης ταινίας AVENGERS, εισάγοντας σιγά-σιγά τον Darkseid. Ο Steppenwolf έκανε την παρθενική του εμφάνιση στις σελίδες του NEW GODS #7, το 1972, δια χειρός Jack Kirby.

Επίσης, η Warner Bros, μετά την πληθώρα αρνητικών σχολίων για το BVS, κάλεσε όλους τους κορυφαίους δημοσιογράφους που ασχολούνται με τον κινηματογράφο στο set της ταινίας στο Λονδίνο, όπου δόθηκε στη δημοσιότητα το logo της ταινίας, ενώ αποκαλύφθηκαν και λεπτομέρειες. Πιο συγκεκριμένα, η ταινία θα είναι αρκετά βασισμένη στα comics του Jack Kirby, δόθηκε στη δημοσιότητα φωτογραφία ενός νέου αναβαθμισμένου batmobile, καθώς θα έχει δύο νέα οχήματα, το μεταγωγικό “The Flying Fox” και το τεθωρακισμένο “Nightcrawler”, αλλά και ο ίδιος ο Batman θα αποκτήσει νέα αναβαθμισμένη στολή.

Ο Willem Dafoe θα υποδυθεί τον Vulko, μέντορα του Aquaman, o Flash είναι Εβραίος, η στολή του Cyborg θα είναι εξ’ ολοκλήρου CGI, και ο Aquaman θα εμφανίζεται, ως επί τω πλείστον, topless. Τέλος, η ταινία δεν θα έχει υπότιτλο “Part One”, αλλά θα είναι αυτοτελής, ενώ θα έχει και πιο ανάλαφρο τόνο, διαφοροποιώντας τον εαυτό της από τις δύο ταινίες του Superman.