Rumble #11

Επέστρεψε με υποσχέσεις!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Rumble #11

WriterJohn ArcudiArtistJames HarrenPublisherImage Comics

Μετά από ένα διάλλειμα έξι μηνών, το RUMBLE επιστρέφει. Με πιο πολλές μάχες, ακόμα πιο πολύ αίμα και καινούργια μυστικά.

Συνδέοντάς το λίγο με το προηγούμενο τεύχος, ο μεγάλος μας πολεμιστής με μορφή σκιάχτρου έχει σώσει τα… τερατανθρωπάκια, που τα χρησιμοποιούσαν ως τροφή. Αυτά τα περίεργα πλάσματα βρίσκουν καταφύγιο στο σπίτι του Del. Ο Bobby βλέπει τη μητέρα του να ξυπνάει από ένα κώμα, το οποίο δεν είχε γυρισμό. Η γλυκιά Timah αποκαλύπτει τα δικά της ταλέντα και ο Rathraq βρίσκεται στην αρχή του επόμενου κεφαλαίου αυτής της τρελής περιπέτειας.

Ο σκοπός του είναι να επιστρέψει πίσω στο σώμα του, αλλά μέσα στις χιλιετίες έχει δημιουργήσει πολλούς εχθρούς. Και ακόμα και τώρα – που του δίνεται μία δεύτερη ευκαιρία – δεν κάνει καλή διαχείριση του θυμού του. Και αυτό τον φέρνει συνέχεια σε πολύ περίπλοκες και δυσάρεστες καταστάσεις. Παρά τη δίψα του για αίμα, όμως, τον συμπαθείς όλο και περισσότερο.

Όλα αυτά στο περιπετειώδης, αγωνιώδες και αρκετά χιουμοριστικό RUMBLE. Επέστρεψε με ένα δυνατό κεφάλαιο, το οποίο είναι και μία πολύ καλή εισαγωγή στα γεγονότα που θα έρθουν στη συνέχεια.