Τελειώνει Το Bleach, Παγώνει Το Hunter X Hunter

Σημαντικά νέα για δύο long running manga της Shueisha

Βαρυσήμαντες εξελίξεις δρομολογούνται για δύο long running manga, το BLEACH του Tite Kubo και το HUNTER X HUNTER του Yoshihiro Togashi.

Πιο συγκεκριμένα, το BLEACH, το οποίο μπήκε στο τελικό story arc το Φεβρουάριο του 2012, πλησιάζει στο τέλος του. Τη Δευτέρα, θα ανακοινωθεί στις σελίδες του WEEKLY SHONEN JUMP σε πόσα κεφάλαια θα ολοκληρωθεί. Όταν τελειώσει, θα είναι το δεύτερο από τα τρία σχετικά πρόσφατα πλην σημαντικότερα long running manga που θα έχει ολοκληρωθεί, μετά το NARUTO, το οποίο τελείωσε το Νοέμβρη του 2014, αφήνοντας πλέον μόνη του τη ναυαρχίδα του ακάθεκτου ONE PIECE. Το BLEACH ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2001, ενώ διασκευάστηκε και σε anime 366 επεισοδίων.

Όσον αφορά το HUNTER X HUNTER, δεν πρόφτασε να ξαναπάρει μπρος, μετά από παύση δύο ετών, και ανακοινώθηκε νέα απεριόριστη διακοπή. Το HxH είχε επανέλθει μετά από διετή παύση, τον περασμένο Απρίλιο, η οποία παύση αρχικά προορίζονταν να διαρκέσει μόλις δύο εβδομάδες. Το WEEKLY SHONEN JUMP θα ανακοινώσει εκ νέου ημερομηνία που θα συνεχιστεί το manga, όταν αποφασιστεί η πραγματική διάρκεια της ανεξήγητης αυτής διακοπής.