Divided We Stand Από Τη Marvel

Ποιες θα είναι οι επιπτώσεις του Civil War II στο Marvel Now;

Την περίοδο που διανύουμε, στα comics της Marvel εκτυλίσσεται ο δεύτερος επίσημος (γιατί είχαμε και του Battleworld στο SECRET WARS) CIVIL WAR. Και η Marvel ήδη έχει βγάλει αρκετά teaser posters για να τονίσει τον αρνητικό αντίκτυπο που θα έχει ο εμφύλιος στους υπερηρωικούς και μη χαρακτήρες.

Η πλειοψηφία των posters έχουν ως θεματική το DIVIDED WE STAND, προμηνύοντας μία ρήξη, η οποία θυμίζει τη ρήξη που κράτησε χρόνια, μετά τον πρώτο εμφύλιο. Σύμφωνα με το τελευταίο, υπερμέγεθες poster, δια χειρός Mike Deodato, η μία ομάδα αποτελείται από κλασικούς επί τω πλείστον υπερήρωες, καθώς και πρώην villains. Ονομαστικά, πρόκειται για τους Solo, Foolkiller, Jessica Jones, Quake, Captain Marvel, Elektra, Thor Odinson, American Kaiju, Victor Von Doom (κραδαίνοντας το κράνος του Iron Man!), Slapstick, Captain America (Steve Rogers), Black Panther, Gamora και Cable.

Η άλλη ομάδα αποτελείται κυρίως από νεώτερους χαρακτήρες, με εξαίρεση τον Doctor Strange. Συγκεκριμένα, είναι οι Gwenpool, Mosaic, Miss America Chavez, Squirrel Girl, All-New Wasp, Prowler, Moon Girl, Riri Williams, Hawkeye (Kate Bishop), Totally Awesome Hulk (Amadeus Cho), Spider-Man (Miles Morales), Ms. Marvel και, φυσικά, ο Stephen Strange. Σε αυτή την ομάδα περιλαμβάνονται και οι χαρακτήρες που έχουν δηλώσει… παραίτηση μέσω “I quit” posters. Είναι οι Teen Avengers, που έκαψαν τις κάρτες μέλους των Avengers και ο Totally Awesome Hulk, χωρίς να δίνονται περαιτέρω εξηγήσεις.