Outcast S01E04

A Wrath Unseen
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Outcast

Season/EpisodeS01E04 WriterRobert Kirkman DirectorJulius Ramsay CastPatrick Fugit, Philip Glenister, Wrenn Schmidt, David Denman, Brent Spiner NetworkFox

Το τέταρτο επεισόδιο της μεταφυσικής σειράς OUTCAST περιστρέφεται γύρω από δύο αφηγηματικούς άξονες. Κοινός παρανομαστής των δύο αυτών αξόνων αποτελεί το παρελθόν. Και, φυσικά, μιας και μιλάμε για το OUTCAST, οι αναφορές/αναμνήσεις του παρελθόντος μόνο καλές δε μπορούν να είναι.

Από τη μία, έχουμε την ιστορία της Megan, η οποία υπερκαλύπτει και σχεδόν ολόκληρο το επεισόδιο. Αν θυμάστε καλά, ο Donnie, ο άνθρωπος που είχε βιάσει την Megan όταν ήταν μικρή, επέστρεψε στην πόλη και αυτό προκάλεσε ένα ντόμινο εξελίξεων. Σε όλο το επεισόδιο γινόμαστε μάρτυρες τις εσωτερικής πάλης που βιώνει η χαρακτήρας, ενώ ο προκλητικός Donnie επηρεάζει και άτομα από τον στενό κύκλο της, όπως ο άντρας της και ο Kyle. Η άλλη ιστορία είναι μεταφυσικού περιεχομένου και αποτελεί μια αποτυχημένη υπόθεση του αιδεσιμότατου Anderson, η οποία φαίνεται πως δεν είχε κλείσει τελικά.

Το OUTCAST καλά κρατεί! Είναι από τις σειρές που περιμένω πώς και πώς, για να δω τι θα μας προσφέρει. Αν και το τέταρτο επεισόδιο απομακρύνεται από τον Kyle, καταφέρνει μέσα από την ωραία αφήγηση και τους δυνατούς δεύτερους χαρακτήρες του να δώσει βάθος στην σειρά.