Ο Mads Mikkelsen Είναι Ο Kaecilius

Αποκαλύπτεται επιτέλους ο villain της ταινίας Doctor Strange

Η ταυτότητα του ανταγωνιστή του Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) στην επικείμενη ταινία από τη Marvel Studios παρέμενε μυστήριο για αρκετό καιρό, με μοναδικό δεδομένο τον ηθοποιό που υποδύεται αυτόν τον ρόλο, τον Mads Mikkelsen. Στο πρόσφατο MARVEL’S DOCTOR STRANGE PRELUDE #1, όμως, διαπιστώνεται πως ο εχθρός του περίφημου sorcerer supreme είναι ο Kaecilius.

Ο Kaecilius, στην ελάχιστη παρουσία του στα comics, έχει μείνει γνωστός ως μαθητευόμενος, αγγελιαφόρος και σύμμαχος του Baron Mordo (Chiwetel Ejiofor), έχοντας συμμετάσχει σε ελάχιστες συγκρούσεις του μέντορά του απέναντι στον Doctor Strange και τον Ancient One (Tilda Swilton), μυητή και δάσκαλο των δύο τελευταίων στη μαγεία. Παρ’ όλα αυτά, στο επίσημο prequel comic, που κυκλοφόρησε απο τη Marvel, διαφαίνεται ότι ο χαρακτήρας του Kaecilius δεν θα είναι τόσο ασήμαντος ή μονοδιάστατος στο Marvel Cinematic Universe, καθώς παρουσιάζεται ως αυθεντεία στις mystic arts (τουλάχιστον στο παρελθόν) και μαζί με άλλους Masters επιστρέφει ένα μαγικό σκήπτρο απο ένα νέο και άπειρο μάγο, πίσω στα κατάλληλα χέρια. Ο ίδιος ο Mikkelsen έχει δηλώσει οτι ο Kaecilius δεν είναι απαραίτητα “κακός”, αλλά έχει μια διαφορετική οπτική γωνία από τον ήρωα (όλοι οι villains αυτό δεν πιστεύουν;).

Η ταινία DOCTOR STRANGE αναμένεται στις αίθουσες το Νοέμβριο, ενώ ίσως μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για την ιστορία και τους χαρακτήρες της ταινίας στο Comic-Con του San Diego, στις 21 με 24 Ιουλίου.