Black Eyed Kids #3

Κανείς δεν είναι ασφαλής από τα παιδιά με τα μαύρα μάτια
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Black Eyed Kids #3

WriterJoe PruettArtistSzymon KudranskiPublisherAfterShock Comics

Φτάσαμε αισίως στο τρίτο τεύχος του BLACK EYED KIDS, για να ψάξει κάποιος στο Google “Παιδί – μαύρα μάτια – δολοφονία οικογένειας”. (Το σημαντικότερο σφάλμα αυτού του comic είναι πως αυτό δεν γίνεται από την πρώτη κιόλας σελίδα). Και, με τον ίδιο τρόπο που λύνονται τόσα προβλήματα της καθημερινότητας τη σήμερον ημέρα, οι πρωταγωνιστές απoκτούν μία κατευθυντήρια γραμμή, για να αρχίσει να κινείται η πλοκή, προς κατεύθυνση άλλη, ανεξάρτητη από το ανεξήγητο μένος των δολοφόνων. Παράλληλα, η Meredith προσπαθεί να κάνει την επανάστασή της και να γλιτώσει από την άδικη μοίρα που την περιμένει, ενώ ο κίνδυνος δεν έχει περάσει για κανέναν.

Ένα ακόμη ενδιαφέρον τεύχος για το BLACK EYED KIDS, το οποίο, αν και δεν καταφέρνει να ξεπεράσει το φράγμα μεταξύ ενός καλού comic και του comic που θα κρατήσω με αγάπη και Προδέρμ σε μια ασφαλή θυρίδα, για να το διαβάσουν και τα εγγόνια μου, αποτελεί μια επιτυχημένη προσθήκη σε μια ανατριχιαστική ιστορία, με πολύ όμορφο και εκφραστικό σχέδιο.