Bloodshot Reborn #14

Mε ιδιαίτερη αισθητική ξεκινά το νέο arc
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Bloodshot Reborn #14

WriterJeff LemireArtistMico SuayanPublisherValiant

Αυτό το τεύχος του BLOODSHOT REBORN αποτελεί το πρώτο μέρος του καινούργιου arc, με τίτλο “Bloodshot Island”. Παρότι είναι καινούργιο arc, συνεχίζει εκεί που τελείωσε το προηγούμενο τεύχος. Ο Ray (ο δικός μας Bloodshot) βρίσκεται εγκλωβισμένος σε ένα νησί, όπου συναντά για πρώτη φορά άλλους, παλιότερους Bloodshots. Σύντομα μετά τη συνάντησή τους, δέχονται επίθεση από έναν ισχυρό εχθρό, καινούργιο για τον Ray, αλλά γνωστό στους υπόλοιπους. Μετά την επίθεση, μαθαίνουμε ποιος κρύβεται πίσω από τη φυλάκιση των Bloodshots στο νησί και παίρνουμε μια ιδέα για το τι θα ακολουθήσει.

Ο Lemire συνεχίζει να λέει την ιστορία που ξεκίνησε στο πρώτο τεύχος της σειράς, αλλά εξακολουθεί να δίνει στο κάθε arc μια ιδιαίτερη αισθητική, καθώς το προηγούμενο ήταν σαν βγαλμένο από το σύμπαν του Mad Max, ενώ το καινούργιο θυμίζει για την ώρα έντονα την πρώτη ταινία PREDATOR, με τον αντίπαλο των Bloodshots να μοιάζει με τον T-1000 από το TERMINATOR 2. Ευχάριστη έκπληξη, το ότι ο Lemire μας αποκαλύπτει νωρίς το ποιος κινεί τα νήματα στο παρασκήνιο και δημιουργεί ανυπομονησία για να μάθουμε την συνέχεια.

Στο σχέδιο επιστρέφει ο εξαιρετικός Mico Suayan του πρώτου arc και μας δείχνει ότι, πέρα από τις πιο σκοτεινές ιστορίες, είναι πολύ καλός τόσο στις σκηνές δράσεις, όσο και όταν χρειάζεται να κάνει κοντινά στους χαρακτήρες! Επιπλέον θετικό του τεύχους, η εισαγωγή του Bloodhound (Bloodshot σκύλος), που ελπίζω να γίνει σύντομα κουκλάκι από τη Valiant.

Με λίγα λόγια, καλό, αν και όχι εξαιρετικό, το καινούργιο τεύχος του Bloodshot, που σετάρει αρκετά γρήγορα και ικανοποιητικά το νέο arc. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!