Νέοι Τίτλοι Από Τη Marvel

Τσουνάμι εξελίξεων σε βασικούς χαρακτήρες!

Έχουν ήδη ξεκινήσει, ιδιαίτερα εν όψει του Comic Con στο San Diego, να ανακοινώνονται νέες σειρές που θα αποπειραθούν να μεταβάλλουν το status quo των βασικών και “αθάνατων” χαρακτήρων της Marvel. Μετά την ανακοίνωση της Riri Williams ως Iron Man και τους πατριώτες U.S.Avengers, σειρά είχαν:

Το INFAMOUS IRON MAN. Ο κατά κόσμον Victor Von Doom, που μετά τα γεγονότα του SECRET WARS έχει θεραπευθεί το πρόσωπό του και, για κάποιον λόγο που θα μάθουμε όταν λήξει ο δεύτερος Civil War, γίνεται και αυτός Iron Man. Αναμένεται να πάρει τη θέση του INTERNATIONAL IRON MAN και το πρώτο τεύχος θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, σε σενάριο Brian Michael Bendis και σχέδιο Alex Maleev.

O UNWORTHY THOR. Ο κάποτε Thor, Odinson (ο οποίος μετά τα γεγονότα του ORIGINAL SIN πλέον δεν κρίνεται άξιος να βαστάξει το Mjolnir, που έχει πάρει πλέον η Jane Foster ως Mighty Thor), αναζητεί το σφυρί του Ultimate Thor, που είχε κάνει την εμφάνισή του στις σελίδες του THORS, του spin-off του SECRET WARS. Το πρώτο τεύχος θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, σε σενάριο Jason Aaron και σχέδιο Olivier Coipel, ο οποίος επανέρχεται στο THOR μετά από 5 χρόνια.

Το DEATH OF X. Τον Οκτώβρη, θα βγει το πρώτο τεύχος ενός mini series, έκτασης τεσσάρων τευχών, το οποίο θα μας δείχνει τον πόλεμο (!) των μεταλλαγμένων με τους Inhumans, στο οχτάμηνο κενό που ακολούθησε το SECRET WARS, όπου μαθαίνουμε τι απέγινε ο Cyclops. Στα ηνία του σεναρίου θα είναι οι Charles Soule και Jeff Lemire, ενώ στο σχέδιο ο Aaron Kuder.

Τέλος, μετά από διάφορες νύξεις που έγιναν στις σελίδες του preview του INTERNATIONAL IRON MAN #5, υπονοήθηκε εμμέσως πως η εξαφανισμένη μητέρα του Iron Man πιθανώς να είναι η… Black Widow. Απαντήσεις θα λάβουμε τέλος του μηνός, οπότε και θα κυκλοφορήσει το τεύχος.