Νέο Mini Series Spell On Wheels

Toν Οκτώβριο από την Dark Horse

Η Dark Horse ανακοίνωσε το νέο της mini series, SPELL ON WHEELS: NIGHT OF THE WAND, σε σενάριο Kate Leth (ADVENTURE TIME: SEEING RED, PATSY WALKER, A.K.A. HELLCAT!) και σχέδιο Megan Levens (BUFFY THE VAMPIRE SLAYER SEASON 10, MADAME FRANKENSTEIN). Το comic επικεντρώνεται γύρω απο τρεις νεαρές μάγισσες, την Andy, την Claire και την Jolene, οι οποίες ξεκινούν ένα οδικό ταξίδι, για να ανακτήσουν τα μαγικά αντικείμενά τους και να αντιμετωπίσουν τις σκοτεινές μαγικές δυνάμεις υπεύθυνες για την κλοπή τους.

Οι τρεις αυτές μάγισσες είναι οι τελευταίες καθαρόαιμες της γενιάς τους και αρχικά ενωθήκαν στην προσπάθεια αναζήτησης άλλων ατόμων, που έχουν την ικανότητα ή την προοπτική χρήσης της μαγείας, σύμφωνα με την δημιουργό Kate Leth, η οποία προσθέτει ότι οι ίδιοι οι χαρακτήρες απεικονίζονται ιδιαίτερα ρεαλιστικοί, παρά το μαγικό στοιχείο.

Το πρώτο τεύχος της σειράς θα κυκλοφορήσει στις 19 Οκτωβρίου, ενώ οι Kate Leth και Megan Levens θα παρευρεθούν στο Comic Con International: San Diego στις 23 Ιουλίου.