Dark Knight III: The Master Race #5

Μπήκε επιτέλους στο ψαχνό!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

DK III: The Master Race #5

WritersBrian Azzarello, Frank MillerArtistFrank MillerPublisherDC Comics

Φτάσαμε αισίως στο πέμπτο τεύχος του DK III: THE MASTER RACE, για να μπει επιτέλους στο ψαχνό. Άργησαν λίγο οι Frank Miller και Brian Azzarello, αλλά επιτέλους μας έδωσαν το πρώτο τεύχος που είναι γεμάτο δράση, εξελίξεις και πολύ Batman. Γιατί, όσο και αν φαίνεται παράδοξο, παρότι η σειρά λέγεται DARK KNIGHT, ο ίδιος ο Dark Knight δεν είχε και μεγάλο ρόλο στα μέχρι τώρα τεύχη.

Στο πέμπτο τεύχος, λοιπόν, βλέπουμε επιτέλους τον Batman να παίρνει τα μέτρα του, για το χάος που επικρατεί στη Gotham. Το σχέδιό του μπαίνει σε εφαρμογή και φαίνεται πως έχει το πάνω χέρι. Και προς μεγάλη χαρά όλων μας, επιτέλους ρίχνει και το πρώτο ξύλο. Στα προηγούμενα τέσσερα τεύχη, μας είχε συστηθεί ως πλέον κατάκοπος και ιδιαίτερα γερασμένος, με αποτέλεσμα να μην έχει ρίξει ούτε μια μπουνιά. Αυτά τα λάθη τα διορθώνουν, λοιπόν, οι δημιουργοί μας εδώ. Επίσης, η υπόθεση κυλά πιο γρήγορα σε αυτό το τεύχος, καθώς από την ανάδειξη του Batman περνάμε στην επιστροφή του Superman και στην πρώτη εμφάνισή του Aquaman. Πλήρης πλέον η Justice League και, από ό,τι φαίνεται, στο επόμενο τεύχος θα γίνει της κακομοίρας, διότι θα αρχίσει η μάχη που θα κρίνει το μέλλον της Gotham.

0

Season/Episode0 Writer Director Cast Network

0