Ο Stan Lee Επιστρέφει Με Νέο Υπερήρωα

Ο Νitron έρχεται τον Ιανουάριο!

Είναι πλέον γεγονός! Ένας από τους σημαντικότερους comic book creators, επιστρέφει με νέον ήρωα και νέο franchise γύρω από αυτόν. Ο λόγος για τον Stan Lee, ο οποίος, σύμφωνα με το Variety, επιστρέφει δυναμικά, με έναν νέο υπερήρωα, ονόματι Nitron.

Ο δημιουργός του Spider-Man, του Iron Man, των X-Men, αλλά και πολλών άλλων γνωστών και αγαπημένων χαρακτήρων, επιστρέφει με τον Nitron, έναν νέο ήρωα, όπου τα comic στα οποία αναμένεται να πρωταγωνιστήσει, θα αποτελέσουν και την πηγή για το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό του ντεμπούτο. Η υπόθεση που δουλεύει ο Lee, μαζί με τους Keya Morgan και Michael Benaroya, αφορά μια εξαιρετικά ευφυή και αναπτυγμένη εξωγήινη φυλή, τους Netronians, που ζουν incognito στη δική μας Γη.

Ο Benaroya, ο Lee και ο Morgan, θα γράψουν το όλο πόνημα και θα είναι και παραγωγοί. Τα comics αναμένεται να εκδοθούν από την Benaroya Publishing, τον ερχόμενο Ιανουάριο, και θα είναι μια σειρά έξι τευχών, που θα κυκλοφορήσει σε μηνιαία βάση. Οι μεταφορές σε σινεμά και τηλεόραση, αναμένεται να γίνουν από την Benaroya Pictures, καθώς ήδη έχει εξασφαλίσει ένα αρχικό ποσό πενήντα εκατομμυρίων, για να ξεκινήσει η ανάπτυξη του όλου project.