Outcast S01E06

From The Shadows It Watches
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Outcast

Season/EpisodeS01E06 WritersRobert Kirkman, Joy Blake DirectorTricia Brock CastPatrick Fugit, Philip Glenister, Wrenn Schmidt, David Denman, Brent Spiner NetworkFox

Είναι άξιο αναφοράς πως ενώ το OUTCAST έχει φτάσει μόλις στο έκτο επεισόδιο, έχει καταφέρει να δώσει τέτοιο βάθος στις ιστορίες που αφηγείται, με αποτέλεσμα να απορροφήσει πλήρως τον θεατή και να δίνει την εντύπωση πως έχουν προβληθεί τουλάχιστον τα τριπλάσια επεισόδια.

Το έκτο επεισόδιο πλέκει, ως συνήθως, τις μεμονωμένες ιστορίες των βασικών χαρακτήρων του, έτσι ώστε να εφάπτονται οριακά. Εκεί που ξεχωρίζει, είναι στο ότι όλες οι ιστορίες είναι εξίσου ενδιαφέρουσες. O αιδεσιμότατος Anderson εξακολουθεί να στοιχειώνεται από τις αποτυχημένες υποθέσεις του, ενώ η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά τα μυστηριώδη περιστατικά που συνέβησαν στο δάσος. Αν και δεν έχει ειπωθεί ξεκάθαρα, φαίνεται πως οι δύο περιπτώσεις συνδέονται. Ο Kyle συνεχίζει τις προσπάθειές του για μια φυσιολογική ζωή, με μεγάλη δυσκολία, καθώς η σκοτεινή πλευρά δεν τον αφήνει εύκολα. Στην ίδια μοίρα βρίσκεται και η Megan, της οποίας το παρελθόν δεν λέει να την αφήσει σε ησυχία. Τέλος, δίνονται κάποια σημαντικά στοιχεία που νομίζω αποσαφηνίζουν πλήρως την ταυτότητα του μυστηριώδους Sidney.

Σκοτεινό και ατμοσφαιρικό όπως πρέπει, το OUTCAST εξακολουθεί να είναι μια από τις σειρές που βλέπω με μεγάλη ευχαρίστηση και δεν καταλαβαίνω πως περνάει ο χρόνος όταν παρασύρομαι στον κόσμο του.