Tokyo Ghost #8

Πολύ δράμα και suspence για τους καταδικασμένους εραστές
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Tokyo Ghost #8

WriterRick RemenderArtistSean MurphyPublisherImage Comics

Η Debbie θυμάται το παρελθόν της, όταν, παιδί ακόμη, ήταν αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα, για να διεκδικήσει μια ζωή διαφορετική από των γύρω της, αναζητώντας πράγματα που η αλματώδης “εξέλιξη” της ανθρωπότητας τα είχε εξαφανίσει, με τον Led – τότε Teddy – στο πλευρό της. Στο σήμερα, ο Davey Trauma είναι πλέον ανεξέλεγκτος, με τον απορροφημένο από τους εθισμούς του, Led, στα πόδια του, ενώ η Debbie επιστρέφει για να δώσει μια μάχη εντελώς άνιση και με ελάχιστες ελπίδες.

Το TOKYO GHOST δεν είναι το μόνο post-apocalyptic comic εκεί έξω, και σίγουρα δεν είναι η μόνη ιστορία με μία τεχνολογική δυστοπία και unlikely ήρωες. Κάποιες φορές, γίνεται αναίτια gore με όχι ευχάριστο τρόπο, και είναι ένα κλικ πιο δυστοπικό από ότι θα έπρεπε, για να έχει νόημα. Παρ’ όλα αυτα, το όραμα του Remender για αυτή την ιστορία είναι συναρπαστικό και το artwork του Sean Murphy είναι από τα πιο δυνατά και όμορφα της βιομηχανίας αυτή της στιγμή.

Ανεξάρτητα από το αν θέλετε να δείτε το TOKYO GHOST σαν love story (προσωπικά, μου φαίνεται οτι αυτή η πτυχή του σεναρίου είναι η πιο δουλεμένη, αλλά και πιο ενδιαφέρουσα), ή σαν δυστοπικό action comic, ή σαν αλληγορία για την ώρα που περνάμε μπροστα στα κινητά μας, σίγουρα θα απολαύσετε την τροπή που παίρνουν τα πράγματα και σε αυτό το τεύχος.