Spider-Man: Homecoming

Πρώτo concept art από τη νέα ταινία του Ανθρώπου-Αράχνη

Όπως κάθε χρόνο, το San Diego Comic Con σηματοδοτεί ένα χείμαρρο από κινηματογραφικές ειδήσεις. Και συνήθως, αυτές οι ειδήσεις έχουν να κάνουν με τις ταινίες των αγαπημένων μας υπερηρώων. Έτσι, λοιπόν, και φέτος, η DC και η Marvel είχαν την τιμητική τους και οι ανακοινώσεις έπαιρναν και έδιναν.

Highlight αυτών των ανακοινώσεων, ήταν η αποκάλυψη του πρώτου concept art από το επερχόμενο SPIDER-MAN: HOMECOMING. Η εικόνα μας δείχνει τον άνθρωπο αράχνη να παλεύει με τον Vulture, επιβεβαιώνοντας έτσι, το γεγονός ότι αυτός θα είναι ο κακός της ταινίας. Από τις ανακοινώσεις που έγιναν για το cast, όμως, μάθαμε πως θα υπάρχουν και άλλοι villains, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό ποιοι θα είναι.

Μαζί με το concept art, κυκλοφόρησε και η πρώτη σύνοψη της ταινίας, η οποία δεν μας λέει πολλά, καθώς επιβεβαιώνει, για μια ακόμη φορά, πως ο Peter Parker/Spider-Man θα είναι ένας δεκαπεντάχρονος, που προσπαθεί να βρει μια ισορροπία ανάμεσα στην καταπολέμηση του εγκλήματος και τη ζωή στο λύκειο.

Όταν o σκηνοθέτης, Jon Watts, ρωτήθηκε για την μηχανική στολή του Vulture, απάντησε πως ήθελαν να πάνε προς εκείνη την κατεύθυνση και όχι προς κάποια γενετική μετάλλαξη, και για να αποστασιοποιηθούν από αυτά που ήδη έχουμε δει στις παλαιότερες ταινίες του Spider-Man, αλλά και επειδή η στολή παίζει σημαντικό ρόλο στην πλοκή. Απάντηση που μάλλον προκάλεσε πιο πολλά ερωτήματα, από ότι αυτά που απάντησε…