Chew #56

Σε αφήνει με αγωνία για το επόμενο τεύχος
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Chew #56

WriterJohn LaymanArtistRob GuilloryPublisherImage Comics

Ο Tony Chu έρχεται, για ακόμη μία φορά, αντιμέτωπος με τη νέμεση του, τον Savoy. Αυτή τη φορά, όμως, τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Για χάρη της Amelia, αλλά και για την ανθρωπότητα (παραμένει ο πιο δίκαιος πράκτορας στην ιστορία), βάζει όλη του την τέχνη για να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον παλιό και πρώτο συνεργάτη του. Ο Savoy, όπως γνωρίζουμε, είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και καθόλου “χαριστικός”. Τυραννάει, λοιπόν, το μυαλό του Tony, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ο John, βρίσκεται πάντα στο πλευρό του. Κυρίως, γιατί πλέον ο Tony αποτελεί πρόβλημα για τη δουλειά τους και πρέπει συνεχώς κάποιος να τον φέρνει πίσω στην πραγματικότητα. Και έρχεται με αρκετά θεαματικό και αιματηρό τρόπο, αλλά τα προβλήματα δε σταματούν εκεί. Αυτό γιατί, ο Tony αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια του αδερφού του Chow (που τον έχει τρελάνει ο υπεύθυνος της αδερφής τους), με τον οποίο όλοι γνωρίζουμε πως δεν τα πάνε καθόλου καλά.

Και ξαφνικά, μας πετάει στο μέλλον της ιστορίας, που αρχίζει να φτάνει στο peak της και κόβεται. Γεμάτοι αγωνία και όρεξη για την επόμενη συνταγή του Chow, περιμένουμε το επόμενο τεύχος.