Φθινοπωρινό Comicdom Bazaar

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στο Impact Hub Athens!

Έχοντας το Καλοκαίρι νωπό ακόμα στη μνήμη μας και σε μια προσπάθεια να ξεκινήσουμε όσο πιο ευχάριστα γίνεται τη νέα σεζόν, το Comicdom προσκαλεί τους φίλους των comics σε ένα ακόμη Comicdom Bazaar! Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, θα έχετε και πάλι την ευκαιρία να εμπλουτίσετε και να ανανεώσετε τις συλλογές σας, με μια επίσκεψη στο Impact Hub Athens (Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή).

Οι ιδιώτες που θα δηλώσουν συμμετοχή θα έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν προς πώληση comics από τις συλλογές τους, ενώ οι συλλέκτες και αναγνώστες που θα επισκεφτούν το event, θα έχουν την ευκαιρία να ψάξουν και να επιλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες τεύχη!

Παράλληλα, όσοι από τους επισκέπτες του Bazaar επιλέξουν να γίνουν συνδρομητές στην Athens Comics Library, που επίσης στεγάζεται στο Impact Hub Athens, την ημέρα της εκδήλωσης, θα έχουν έκπτωση 25% στις ετήσιες συνδρομές και 20% στις εξάμηνες!

Οπλιστείτε με θετική διάθεση, ντυθείτε σε layers για να είστε προετοιμασμένοι για κάθε τερτίπι του καιρού και επισκεφτείτε τον υπέροχο εσωτερικό χώρο του Impact Hub Athens, συνδυάζοντας την Κυριακάτικη βόλτα σας με πάρα πολλά και υπέροχα κομιξάκια!

Comicdom Bazaar Fall 2016

Θέλετε να πουλήσετε comics;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το event, καθώς και λεπτομέρειες για τις προϋποθέσεις και το κόστος συμμετοχής, στείλτε μας ένα e-mail με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας στο comicdom@comicdom.gr (με την ένδειξη Bazaar).

Όμως βιαστείτε, γιατί ο χώρος που θα διατεθεί είναι περιορισμένος και οι περισσότεροι από τους πωλητές που συμμετείχαν στο προηγούμενο Bazaar έχουν ήδη επιβεβαίωσει τη συμμετοχή τους και σε αυτό, οπότε θα πρέπει να τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Θέλετε να αγοράσετε comics;

Στο bazaar θα υπάρχουν χιλιάδες παλιά και καινούρια comics και graphic novels, κατευθείαν από ιδιωτικές συλλογές συλλεκτών, σε τιμές που θα ξεκινούν ακόμη και από 0,50 ευρώ!

Συμπληρώστε κενά στη συλλογή σας, δοκιμάστε τίτλους που δεν γνωρίζετε, αποκτήστε graphic novels και trade paperbacks που πάντα θέλατε να διαβάσετε, ή αγοράστε κάτι για να το χαρίσετε σε κάποιο φίλο σας που πιστεύετε πως μπορεί να του αρέσει.

Comics για (σχεδόν) όλα τα γούστα και όλα τα πορτοφόλια, για όσους τα αγαπούν, αλλά και όσους ενδιαφέρονται να τα ανακαλύψουν!

Σας περιμένουμε, λοιπόν, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στο Impact Hub Athens, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, με πολλά comics και καλοκαιρινό κέφι! Μη λείψει κανείς!

Facebook Event

impact_hub_map_1