Green Arrow #5

Από τα highlights του Rebirth!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Green Arrow #5

WriterBenjamin PercyArtistJuan FerreyraPublisherDC Comics

Προς το παρόν, το REBIRTH έχει επιτυχία στο μεγαλύτερό του μέρος. Αλλά από όλες τις σειρές που μας προσέφερε έως τώρα, το GREEN ARROW είναι μακράν αυτό που μου άρεσε περισσότερο.

Σε αυτό το τεύχος, ο Oliver Queen συνεχίζει τις προσπάθειές του για να πάρει πίσω την εταιρεία του, την περιουσία του και γενικά την ζωή του, ενώ παράλληλα η Black Canary πιάνεται όμηρος από την οργάνωση The Ninth Circle. Όμως, ο Green Arrow δε θα αντιμετωπίσει αυτόν το εχθρό μόνος του, καθώς ένας παλιός σύμμαχος επιστρέφει.

Αυτή η σειρά με εκπλήσσει θετικά συνεχώς. Η ιστορία είναι πολύ ενδιαφέρουσα και κρατά τον αναγνώστη. Κλασικά, ο Benjamin Percy μας κακομαθαίνει και όλοι οι πρωταγωνιστές είναι εκπληκτικοί, με πολύ ωραία χημεία μεταξύ τους. Μόνο οι ανταγωνιστές είναι λίγο ρηχοί και κλισέ, αλλά δένουν καλά με την υπόθεση.

Ο σχεδιαστής είναι διαφορετικός και, παρόλο που προτιμώ τον Schmidt, πρέπει να πω πως ο Ferreyra κάνει πολύ καλή δουλειά. Το τεύχος έχει και έναν κινηματογραφικό αέρα. Ο τρόπος που είναι γραμμένοι οι διάλογοι ζωντανεύουν κάθε σκηνή. Η τηλεοπτική σειρά ARROW θα μπορούσε να μάθει πολλά από αυτόν τον τίτλο.

To GREEN ARROW πηγαίνει πολύ καλά και είναι προς το παρόν μία από τις αγαπημένες μου τρέχουσες σειρές της DC. Ανυπομονώ για την συνέχεια και την κατάληξή της και την προτείνω ανεπιφύλακτα!