Νέο Poster & Trailer Για Το Agents Of S.H.I.E.L.D.

Με πρωταγωνιστή τον Ghost Rider!

Είσαι φανατικός θαυμαστής του MCU και ταυτόχρονα σου αρέσει και ο Ghost Rider; Μην ανησυχείς. Πλέον, αυτά τα δυο ασύνδετα πράγματα γίνονται ένα. Η στιγμή που κάθε fan του Ghost Rider περίμενε, έφτασε. Ο χαρακτήρας μπαίνει στο κινηματογραφικό/τηλεοπτικό σύμπαν της Marvel.

Όχι, ο χαρακτήρας δε θα εμφανιστεί στο επόμενο AVENGERS, ούτε θα αποκτήσει την δική του ταινία στο MCU. Ο Ghost Rider θα υποστεί τηλεοπτική μεταχείριση και θα γίνει μέλος της σειράς AGENTS OF S.H.I.E.L.D.. Καθώς η σειρά έχει θεματική συνοχή με τις ταινίες και οι επιπτώσεις των ταινιών έχουν αντίκτυπο στη σειρά, αλλά και αντίστροφα, ο Ghost Rider θα εμφανιστεί για να δέσει με την κυκλοφορία του DOCTOR STRANGE. Σύμφωνα με δηλώσεις του studio, επειδή ο Doctor Strange ασχολείται έντονα με το μαγικό και μεταφυσικό στοιχείο, τα νερά είναι αχαρτογράφητα για την Marvel και θέλησαν να εντάξουν και τον Ghost Rider στο παιχνίδι, σαν ένα είδος προλόγου σε αυτό το στοιχείο. Πλέον, έχουμε το πρώτο poster της σεζόν, με τον ήρωα να ποζάρει εντυπωσιακός, καθώς και ένα σύντομο trailer, στο οποίο τον βλέπουμε εν ώρα καθήκοντος.

Να σημειωθεί, πάντως, πως ο Marvelικός Ghost Rider δε θα είναι Johnny Blaze, αλλά ο Robbie Reye, και θα ενσαρκωθεί από τον Gabriel Luna. Η απόφαση αυτή έχει διχάσει τους θαυμαστές του ήρωα, αλλά μέχρι τώρα η Marvel φαίνεται να ξέρει τι κάνει. Επομένως, ας ελπίσουμε όλοι πως θα μας ξεπλύνει την πικρή γεύση που άφησαν σε όλους μας οι ταινίες του Nicolas Cage.

Η τέταρτη σεζόν της σειράς θα ασχολείται με της επιπτώσεις που φέρνει το CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR, που προηγήθηκε, και θα ξεκινήσει τις 20 Σεπτεμβρίου.