Action Comics #963

Το μυστήριο συνεχίζεται…
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Action Comics #963

WriterDan JurgensArtistPatrick ZircherPublisherDC Comics

Στο ACTION COMICS #963, πρωταγωνιστικό ρόλο δεν αναλαμβάνει ο Superman, αλλά ο Clark Kent!

H σειρά μας γέμισε με πολλά ερωτήματα, από την αρχή του Rebirth, και το συγκεκριμένο τεύχος είναι η αρχή ενός νέου story arc που υπόσχεται να καλύψει τις απορίες μας! Η πλοκή ακολουθεί κυρίως τον Clark, ο οποίος προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι δεν είναι ο Man of Steel, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις έρευνές του πάνω στην εταιρική απάτη της Geneticron. Είναι μια ιστορία για έναν δημοσιογράφο, μια ιστορία γεμάτη μυστήριο, μια ιστορία που προβάλλει περισσότερο την ανθρώπινη φύση παρά την υπερηρωική δύναμη!

Στα πρώτα τεύχη της επαναφοράς του τίτλου, επικεντρωθήκαμε περισσότερο στη διαμάχη του Supes με τον Lex Luthor και στη συνεργασία τους για να νικήσουν έναν κοινό εχθρό, τον Doomsday. Το concept αυτό περνάει σε δεύτερη μοίρα, με την παρουσία του Luthor να γίνεται δύσκολα αντιληπτή αφού ο χαρακτήρας κινείται περισσότερο στο background της ιστορίας. Την προσοχή μας τραβάει ένας ύποπτος άνδρας που φαίνεται να έχει θέσει τον Clark υπό στενή παρακολούθηση! Γενικότερα, ο Dan Jurgens δε διστάζει να αφήσει μερικά ταπεινά hints, χτίζοντας κλιμακωτά suspense!

Η ιστορία κυλάει γρήγορα και το σχέδιο του Patrick Zircher είναι αρκετά δυναμικό! Το νέο arc ξεκινά εύστοχα. Φαίνεται πως επιτέλους θα μάθουμε γιατί ο Superman και ο Clark είναι δύο διαφορετικά πρόσωπα! Η συνέχεια θα ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση. Όσοι θέλετε να ανακαλύψετε πιο πολλά, καλό θα ήταν να διαβάσετε το συγκεκριμένο τεύχος!