Agents Of S.H.I.E.L.D. S04E02

Meet The New Boss
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Agents Of S.H.I.E.L.D.

Season/EpisodeS04E02 WritersJoss Whedon, Jed Whedon, Maurissa Tancharoen, Drew Z. Greenberg, Daniel J. Doyle, Matt Owens DirectorVincent Misiano CastClark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Iain De Caestecker, Elizabeth Henstridge, Henry Simmons, Gabriel Luna NetworkABC

Παρά την ήττα της από τον Ghost Rider, η Daisy δεν μπορεί να τον αφήσει να κάνει ότι θέλει, ενώ η ομάδα αναλαμβάνει μια υπόθεση που δεν μπορεί να εξηγηθεί επιστημονικά.

Συνεχίζεται η εξερεύνηση της μαγείας και του μυστικισμού όπως μας είχαν υποσχεθεί οι παραγωγοί, ενώ καθιστούν ξεκάθαρο ότι η προσθήκη του Ghost Rider δεν ήταν απλά για εντυπωσιασμό, αλλά τον έχουν κάνει, όπως φαίνεται, βασικό κομμάτι της ευρύτερης ιστορίας, που ξεδιπλώνεται σιγά-σιγά. H χημεία του Gabriel Luna με την Chloe Bennet είναι από τα θετικά του επεισοδίου και λογικά θα την δούμε να αναπτύσσεται στα επόμενα επεισόδια.

Ταυτόχρονα μαθαίνουμε περισσότερα για τον νέο Διευθυντή της οργάνωσης, ο οποίος αποτελεί τη μεταφορά ενός χαρακτήρα από την πρώιμη εκδοτική ιστορία της Marvel, όταν ακόμα ήταν γνωστή ως Timely Comics.