Power Man And Iron Fist #8

Ακόμα μία ωραία ιστορία των Heroes For Hire
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Power Man And Iron Fist #6

WriterDavid F. WalkerArtistsSanford Greene, FlavianoPublisherMarvel Comics

Η σειρά έχει αφήσει πίσω της το gangsta vibe που επικρατούσε και έχει αποκτήσει μία ατμόσφαιρα αστυνομικού θρίλερ, καθώς βλέπουμε τον Danny Rand (a.k.a. Iron Fist) να βρίσκεται ακόμα πίσω από κάγκελα, για ένα έγκλημα που δεν έκανε, και τον Luke Cage να προσπαθεί να τον βγάλει από εκεί. Το συναισθηματικό βάθος των χαρακτήρων απεικονίζεται πολύ καλά και στο σενάριο και στο artwork. Το καλύτερο πράγμα σε αυτό το τεύχος είναι η ανάπτυξη χαρακτήρων, με τους πρωταγωνιστές σε διαφορετικές συναισθηματικές καταστάσεις σε σχέση με πριν.

Η χημεία μεταξύ των πρωταγωνιστών, όπως πάντα, είναι πολύ όμορφα στημένη, ακόμα κι όταν δεν μιλούν καν μεταξύ τους. Φαίνεται πως αγαπιούνται σαν αδέρφια και θα έκαναν τα πάντα ο ένας για τον άλλον, και αυτό είναι όμορφο επειδή τώρα πιά για να φανεί ίχνος φιλίας μεταξύ δύο χαρακτήρων, πρέπει ο ένας από τους δύο να πεθάνει (War Machine στο СIVIL WAR II).

Το μόνο άσχημο με το τεύχος είναι πως παίρνει πολύ ώρα να μπει στο ψητό. Χτίζει ένταση για ώρα, μέχρι να αρχίσουν τα ενδιαφέροντα γεγονότα. Αλλά μην ανησυχείτε, το payoff είναι καλό και *SPOILER ALERT* το CIVIL WAR II θα παίξει σημαντικότερο ρόλο από όσο περιμέναμε.

Το POWER MAN AND IRON FIST συνεχίζει δυνατά και αξίζει να το τσεκάρετε. Αν θέλετε κάτι που θα σας βάλει στον κόσμο των Heroes For Hire πριν δείτε το LUKE CAGE, αυτό το comic είναι για εσάς.