Lucifer S02E02

Liar, Liar, Slutty Dress On Fire
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Lucifer

Season/EpisodeS02E02 WritersTom Kapinos, Ildy Modrovich DirectorLouis Shaw Milito CastTom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Tricia Helfer NetworkFox

Όπως είχα επισημάνει και την περασμένη σεζόν, μία μεγάλη αδυναμία της σειράς είναι το ότι δεν συμβαίνει τίποτα αξιόλογο. Έχοντας αυτό υπ’ όψη, οι δημιουργοί αποφάσισαν (επιτέλους!) να δώσουν λίγο βάθος στη σειρά.

Όπως είδαμε στο τέλος του πρώτου επεισοδίου της δεύτερης σεζόν, εμφανίστηκε η μητέρα του Lucifer. Στο επεισόδιο αυτό, ο χαρακτήρας της μπαίνει δυναμικά στο προσκήνιο και μαθαίνουμε πολλές και σημαντικές πληροφορίες για εκείνη, ενώ εξερευνείται και η σχέση της με τον Lucifer. Προσδίδεται έτσι ένα βάθος στην μαμά Lucifer, που θα ζήλευαν όλοι οι χαρακτήρες της σειράς, εκτός του πρωταγωνιστή. Ακόμη και οι αστυνομικές υποθέσεις έχουν αρχίσει να αποκτούν ενδιαφέρον, ειδικά στο συγκεκριμένο επεισόδιο, όπου η εξιχνίαση του εγκλήματος σχετίζεται, εν μέρει, με το χτίσιμο μιας ακόμα μεγαλύτερης πλοκής που επιδιώκει να φτιάξει η σειρά.

Αξιόλογη η δεύτερη σεζόν, μέχρι τώρα, με ακόμη πιο πετυχημένο χιούμορ, αλλά και καλύτερες ερμηνείες. Ίσως μας κάνει να ξεχάσουμε εντελώς την αδιάφορη πρώτη σεζόν.