Λέσχη Φίλων Κόμικς

Εγκαίνια νέου χώρου και δέκατα γενέθλια GreekComics.gr

Η Λέσχη Φίλων Κόμικς εγκαινιάζει το νέο της χώρο και προσκαλεί παλιούς και νέους φίλους να τη γνωρίσουν, σε μια εκδήλωση στην οποία θα γιορταστούν και τα δέκατα γενέθλια του GreekComics.gr.

ΔΙΠΛΗ ΓΙΟΡΤΗ

Η Λέσχη Φίλων Κόμικς εγκαινιάζει τον νέο της χώρο στον Κεραμεικό-Γκάζι και διοργανώνει γιορτή για να γνωριστούν από κοντά παλιοί και νέοι φίλοι της.

Στην ίδια συγκέντρωση θα γιορταστούν τα γενέθλια του GreekComics.gr, της μεγαλύτερης διαδικτυακής κοινότητας για τα κόμικς η οποία κλείνει φέτος τον Οκτώβριο 10 χρόνια λειτουργίας, προσφοράς και διασκέδασης.

Θα ήταν χαρά μας να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και την παρέα σας στην διπλή γιορτή μας που θα λάβει χώρα το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016, στις 8.00 μ.μ., στην νέα έδρα της ΛΕΦΙΚ, Ιερά Οδός 14 στον 3ο όροφο.

invitation4

Λίγα λόγια για την Λέσχη Φίλων Κόμικς

Η Λέσχη Φίλων Κόμικς (ΛΕΦΙΚ) ιδρύθηκε το έτος 2009 και μέχρι σήμερα είχε την έδρα της στο Μοναστηράκι, επί της οδού Αγίας Ειρήνης 5. Μετά από 3 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας της διαδικτυακής κοινότητας GreekComics.gr γεννήθηκε η ανάγκη της προσωπικής επαφής των ανθρώπων που αγαπούν το κόμικ με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η φυσική έδρα της κοινότητας του.

Η ΛΕΦΙΚ είναι η μοναδική βιβλιοθήκη-αναγνωστήριο με αποκλειστικά ελληνικής έκδοσης κόμικς στην Ελλάδα. Η βιβλιοθήκη της είναι από τις πλουσιότερες καθώς αριθμεί πάνω από 30.000 τεύχη στα ράφια της. Στον χώρο του αναγνωστηρίου προσέρχονται εκτός από απλούς αναγνώστες και ειδικοί μελετητές καθώς έχει σχεδόν όλα τα παλιά και σπάνια τεύχη που έχουν εκδοθεί από το 1936.

Στην έδρα της ΛΕΦΙΚ έγιναν επί 7 χρόνια πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις όπως εκθέσεις δημιουργών κόμικς, παρουσιάσεις καινούργιων κόμικς Ελλήνων και ξένων δημιουργών, σεμινάρια, ομιλίες, signing Ελλήνων και ξένων δημιουργών με σημαντικότερο αυτό του Don Rosa, bazzar κόμικς, προβολές ταινιών, εκπαιδευτικές εκδρομές σχολείων και ταυτόχρονες εκδηλώσεις και σύντομα σεμινάρια σχεδίου αρχαρίων και άλλα πολλά.

Η νέα έδρα της ΛΕΦΙΚ προσφέρεται για περισσότερες ακόμα εκδηλώσεις καθώς μπορεί να φιλοξενεί περισσότερο κόσμο στις αίθουσες της.