Assassination Classroom Vol. 12

Στη γωνία ο Koro Sensei
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Assassination Classroom Vol. 12

Writer/ArtistYūsei MatsuiPublisherViz Media

Στην αρχή αυτού του volume, οι μαθητές αποκτούν τις καινούριες τελευταίας τεχνολογίας στολές τους, τις οποίες αποδεικνύεται ότι θα χρειαστούν σύντομα. Επιπλέον, ο καλύτερος δολοφόνος του κόσμου, ο “θεός του θανάτου”, αποφασίζει να δολοφονήσει τον Koro Sensei, κάτι που βάζει σε σοβαρό κίνδυνο τους μαθητές, αφού τους χρησιμοποιεί ως ομήρους! Οι Koro Sensei και ο Kageyama καταφτάνουν για να βοηθήσουν, αλλά τα πράγματα δεν πάνε όπως περίμεναν.

Το παρόν volume είναι γεμάτο δράση και επικεντρώνεται ολόκληρο στον μυστηριώδη “θεό του θανάτου”, κάτι που το κάνει πολύ ενδιαφέρον, σε αντίθεση με το βαρετό και αδιάφορο ενδέκατο volume της σειράς. Η πλοκή εξελίσσεται χωρίς κενά και η αιχμαλώτιση των μαθητών από τον καλύτερο δολοφόνο του κόσμου, οδηγεί τον Koro Sensei σε δυσμενή κατάσταση και θέτει τη ζωή του σε σοβαρό κίνδυνο, κάτι που βλέπουμε πρώτη φορά στην σειρά.

Το σκίτσο παραμένει καλό και λεπτομερές, χωρίς υπερβολές, όπως ταιριάζει στην σειρά, ενώ το volume τελειώνει με ένα cliffhanger, κάτι που εξάπτει ακόμη περισσότερο την ανυπομονησία μας για τον επόμενο τόμο.