The Woods #26

Μια νέα περιπέτεια ξεκινά!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

The Woods #26

WriterJames Tynion IVArtistMichael DialynasPublisherBoom! Studios

Μετά από το κλείσιμο της τελευταίας περιπέτειας των πρωταγωνιστών μας, έχει περάσει ακόμη ένας χρόνος (συνολικά, δύο χρόνια μακριά από το σπίτι τους), αλλά, έχοντας τελειώσει μία περιπέτεια, κατευθείαν θα δημιουργηθεί μία καινούργια.

Κυρίως, γιατί έχουν μείνει πολλά αναπάντητα ερωτήματα, χρονολογικά τοποθετημένα από την πρώτη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους σε αυτόν τον πλανήτη. Οπότε, έχει έρθει πλέον η ώρα να βρεθούν οι απαντήσεις. Συν το ότι έχουμε αφήσει τον Isaac να μακραίνει το μαλλί του και να αποτρελαίνεται μέσα στο εξωγήινο δάσος.

Παράλληλα, μετά από τόσον καιρό, έχουμε και την οπτική γωνία των γονιών, από τη Γη, οι οποίοι, από τη δική τους μεριά (όσοι δεν τους έχουν ξεγράψει ως πεθαμένους), μάλλον έχουν αρχίζει να πιστεύουν στην ζωή εκτός της Γης. Βλέπουμε, λοιπόν, ύποπτες κινήσεις και από τη μεριά της Γης. Από τη μεριά του εξωγήινου πλανήτη, η παρέα μας, ώριμοι πια, αποφασίζουν να αφήσουν τον πόλεμο πίσω τους και να αναζητήσουν τις απαντήσεις που ψάχνουν. Με την ελπίδα, πάντα, πως θα ξαναδούν τους αγαπημένους τους.

Μακάρι να ανακαλύψουν τα πώς, πού και γιατί, τα οποία μας τρώνε και εμάς, εδώ και 26 κεφάλαια.