Supergirl S02E02

The Last Children Of Krypton
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Supergirl

Season/EpisodeS02E02 WritersGreg Berlanti, Ali Adler, Andrew Kreisberg, Caitlin Parrish, Robert Rovner DirectorGlen Winter CastMelissa Benoist, Calista Flockhart, David Harewood, Chyler Leigh, Mehcad Brooks, Jeremy Jordan, Chris Wood, Tyler Hoechlin NetworkThe CW

Το SUPERGIRL ήταν η μεγάλη (θετική) έκπληξη της περυσινής τηλεοπτικής σεζόν και, αν τα δύο πρώτα φετινά επεισόδια είναι ενδεικτικά, συνεχίζει ακόμα καλύτερο! Η μεταπήδηση από το CBS στο CW, όχι μόνο δεν “υποβάθμισε” τη σειρά, αλλά – για να πω την αλήθεια – μου φαίνεται ακόμα πιο πλούσια! Αφού υποδεχθήκαμε, λοιπόν, στο προηγούμενο επεισόδιο, τον Superman (πολύ καλός ο Tyler Hoechlin στο ρόλο), πέφτουμε με τα μούτρα στη δράση. Πραγματικά, γίνεται το σώσε!

Ο Metallo (δημιούργημα του Project Cadmus) επιτίθεται στους αγαπημένους μας ήρωες! Η Kara κάνει τα πρώτα της βήματα ως ρεπόρτερ, δίπλα στον… Snapper Carr! Βλέπουμε για πρώτη φορά το Fortress of Solitude και τη Metropolis (σε ένα team-up των Superman και Martian Manhunter!), αλλά και τη σχέση της Kara με την Alex να δοκιμάζεται, από την παρουσία του Clark. Όλα αυτά, σε ένα πολύ χορταστικό επεισόδιο, που δε σε αφήνει στιγμή να βαρεθείς.

Πλούσια δράση, αλλά και στιγμές αφιερωμένες στην ανάπτυξη των χαρακτήρων, δεμένες αρμονικά η μία με την άλλη. Αν δεν ακολουθείτε τις περιπέτειες της Supergirl κάθε εβδομάδα, πραγματικά χάνετε!