Top 10 Καλλίπυγες Φιγούρες

"Oh, my, god. Becky..."
1

Vera Michailov

ArtistBoro Pavlovic

Ατόφιος δυναμισμός, χαρακτήρας με βάθος και υπόσταση, κάνουν τη Vera την ωραιότερη γυναικεία παρουσία, μέχρι στιγμής, στον χώρο των comics και βασίλισσα της κορυφής στη λίστα μου. Αντί να κάθεται να μεμψιμοιρεί, παίρνει την τύχη της στα χέρια της, αντί να κρεμαστεί από τα (παρακάτω ρίχνω μπινελίκι, θα πάρω κόκκινη κάρτα, insert εσείς τη λέξη, κάνει ομοιοκαταληξία με το στολίδια) ενός άντρα, αναζητά την κάθαρση μόνη της, ως ίση μεταξύ ίσων. Και ας μην της δείχνουν σεβασμό, θέτει όρια και τον παίρνει με τις μπουνιές της.

Μία συγκεκριμένη τροπή της ιστορίας στο EL NINO με εξέπληξε ιδιαίτερα, καθώς οι δημιουργοί του ξεπλένουν, μια και καλή, ό,τι μπορεί να θεωρούν οι μικροαστοί “δακτυλοδεικτούμενο θύμα”. Θα καταλάβετε για ποιο σημείο μιλάω, φτάνοντας προς το τέλος του “Pacific Adventures”. Όμως, ο θρόνος δεν της χαρίστηκε για αυτά. Τον κέρδισε με τη σκηνή του ντους, στη σελίδα 31. Συγχαρητήρια Vera, είσαι η αδιαφιλονίκητη νικήτρια!

Θα κλείσω λέγοντας πως οι γυναίκες κινδυνεύουν από ανοησίες για άβγαλτες και αγοραίες, πασπαρτού και χαλασμένες κλειδαριές, υποβάθμιση της εργασίας τους, εμπόδια στην αυτοδιάθεση του σώματος και της ζωής τους. Όχι από καλοσχεδιασμένους κώλους. Απέχει παρασάγγας το φιλήδονο βλέμμα από το μισογυνίστικο “Θα σου δείξω εγώ… πουτανάκι!” τελειωμένων γελοίων. Βασικά, πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Ο σεξισμός ξεκινά από αυτά τα επίμονα φτηνά βλέμματα στο δρόμο, την απαγόρευση του να αμυνόμαστε αποτελεσματικά απέναντί τους και απέναντι στο κάθε σαμιαμίδι που φωνάζει προστυχιές και συνεχιζει με τα υπόλοιπα… ευτελή σωβινιστών, ανεξαρτήτως φύλου, που φοβούνται τις γυναίκες και το σεξ.

Αυτή η λίστα μπορούσε κάλλιστα να γραφτεί πιο απλά, αλλά πέρα από χάρμα οφθαλμών, ελπίζω το παρόν Top 10 να αφουγκράστηκε τη διαφορά της ασυδοσίας με την καύλα. Το πιο ωραίο γράμμα είναι το ωμέγα.

#10 #9 #8 #7 #6 #5 #4 #3 #2 #1