Top 10 Καλλίπυγες Φιγούρες

"Oh, my, god. Becky..."
7

She-Hulk

ArtistsArthur Adams, Frank Cho, Jason Keith

Μπορεί να είσαι χάλια, αλλά δεν γίνεται να είσαι χάλια σε όλα. Αυτό γενικά, διοτί She-Hulk γκομενάρα σε ζωγράφισαν, απλά, να… πρασινούλα γκομενάρα. Αλλά ότι σου αφαίρεσαν από συνηθισμένη επιδερμίδα, σου το χάρισαν στην οπίσθια όψη. Στη θέση σου, ας με κάνανε και μπλε ελεκτρίκ με πορτοκαλί… ώπα κάτσε, αυτή είναι η Mystique. You get my point, όμως.

Έβλεπα όλα τα κορίτσια της Marvel (αφήστε τα, που να σας τα λέω, “υπέφερα” για αυτό το αφιέρωμα), της She-Hulk κατιτίς παραπάνω της το δώσανε. Το παλεύει και λίγο περισσότερο με τον αυτοσεβασμό… αμ τώρα, ωχ… αλλά θα το πω… στο σύμπαν της Marvel σκιαγραφείται ο ανταγωνισμός που υφέρπει μεταξύ συμπλεγματικών, θλιμμένων γυναικών, για το ποια είναι το πιο καλό κορίτσι, μη τυχόν και χάσει το κελεπούρι(…) που παίρνει μπάλα πολύ κόσμο.

Η συνολική γεύση που μου αφήνουν τα comics της Marvel, και ειδικά το X Men, είναι αυτή. Ω, και ο καημένος ο Cyclops που είναι στο friend zone…not! Δεν υπάρχει friend zone, το να γουσταρεις κάποια δεν την υποχρεώνει να ανταποκριθεί, ευτυχώς. Αν την εκτιμάς για παρέα έτσι σκέτα, καλώς, αλλιώς ώρα καλή στην πρύμνη σου και αέρα στα πανιά σου. Άλλη φορά, κράτα στο νου πως το φτύσιμο έχει υπερδυνάμεις ισχυρότερες από του Magneto.

#10 #9 #8 #7 #6 #5 #4 #3 #2 #1