Top 10 Καλλίπυγες Φιγούρες

"Oh, my, god. Becky..."
2

Druuna

ArtistPaolo Eleuteri Serpieri

“Τί;;; Έβαλες την Druuna δεύτερη;! Πας καλά;!!! Καρακομπλεξάρα #%^#&@^$#!”, θα λέει πάλι ο φίλτατος αναγνώστης. Και ξανά, κάπου έχεις δίκιο, αγαπητέ μου, ευτυχώς που δεν μπήκε το Top 10 στο Πάμε Στοίχημα, γιατί θα ήταν πράγματι ραδιουργία να πέσουν όλοι τόσο έξω στα προγνωστικά, όταν μιλάμε για τέτοιο περίφημο φαβορί!

Κομπλεξική σίγουρα είμαι, ενίοτε μοχθηρή και δολοπλόκα, όλοι έχουμε τις ανασφάλειές μας, αλλά όχι επί της παρούσης. Πριν με υπερασπιστώ με την επιλογή της νικήτριας, θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Paolo Eleuteri Serpieri, ο οποίος είναι γνωστός στο χώρο της τέχνης με το προσωνύμιο “Master of the Ass” και ο λόγος που του χάρισαν τον τίτλο είναι η δημιουργία της Druuna. Όμως, τί είναι προτιμότερο, η larger than life παρουσία, ή η χρυσή τομή; Οι αναλογίες της Druuna είναι, θα μπορούσαμε να πούμε, υπερκλεψύδρας, ενώ της νικήτριας είναι αυτό που θεωρώ “ιδανική αρμονία”. Και οι μαθηματικοί επίσης.

Αρκεί αυτό για την εκλογή; Όχι, πιο πολύ για ισοπαλία μου φαίνεται. Ε, και εδώ υπεισέρχονται τα ζυγωματικά που κόβουν γυαλί και τα μαύρα μακριά μαλλιά που πλαισιώνουν έναν θεσπέσιο κώλο. Δεν θα με πείραζε να διαθέτω τη σφριγηλή κορμάρα οποιασδήποτε εκ των δύο, αν μπορούσα να διαλέξω, όμως, θα διάλεγα αυτήν που με θέλγει περισσότερο, δηλαδή την…

#10 #9 #8 #7 #6 #5 #4 #3 #2 #1