Harrow County #17

Κάποιες φορές, για να μάθουμε περισσότερα, πρέπει να πάμε πισω...
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Harrow County #17

WriterCullen BunnArtistCarla Speed McNeilPublisherDark Horse Comics

Αυτή τη φορά, δεν ξεκινά ένα καινούργιο μυστήριο. Δεν έχουμε απειλές προς την γλυκιά μας μαγισσούλα και το επαρχιακό χωριό, ούτε και προβλήματα με κάποιο από τα δημιουργήματα της Hester. Καθώς ξεκινάει ένα καινούριο κεφάλαιο στην ιστορία μας, αποφασίζουμε να πάμε λίγο πίσω.

Όσοι παρακολουθούν τακτικά τη σειρά, θα θυμούνται τον τερατόμορφο ταύρο που ζει στο δάσος και έχει ένα άπατο μίσος για την Emmy (ως μετενσάρκωση της Hester). Τελικά, είδαμε πως δεν είναι ένα απλό στοιχειό, μια ακόμη μαριονέτα στο κουκλοθέατρο του HARROW COUNTY, αλλά πως είναι πολύ πιο όμοιος με την Emmy, παρά με το δέρμα που τη συντροφεύει σε κάθε της βήμα. Θα μπορούσε κανείς να πει πως είναι φτιαγμένη από την ίδια πάστα.

Έλα, όμως, που η μικρή ακόμα ζει στο άγνωστο για τον κόσμο στον οποίο μπήκε χωρίς να το θέλει και να το περιμένει. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να μάθει ακόμα, και πολύς κόσμος να γνωρίσει. Να χειρίζεται σωστά τη δύναμη που έχει, και άλλα τέτοια. Φυσικά, για να γίνουν όλα αυτά, από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε. Ξεκινάμε, λοιπόν, από το παρελθόν. Και πιο συγκεκριμένα, από τη ζωή αυτού του πολύ οργισμένου πλάσματος.

Αλλαγή σκυτάλης στον τομέα του (πανέμορφου και σχεδόν μαγικού) σχεδίου, σε αυτό το τεύχος. Προφανώς το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό, αλλά αυτό δεν ξενίζει τον αναγνώστη. Το σχέδιο είναι κάτι παραπάνω από πολύ καλό και, ίσως, λίγο πιο ονειρικό. Όπως και να το κάνουμε, παραμένει horror σειρά και χρειάζεσαι λίγη ανατριχίλα!