Black Eyed Kids #7

Απλά filler τεύχος
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Black Eyed Kids #7

WriterJoe PruettArtistSzymon KudranskiPublisherAfterShock Comics

Το έβδομο τεύχος του BLACK EYED KIDS ήταν κάτι ελάχιστα παραπάνω από filler, σε μια σειρά που βαδίζει ούτως ή αλλιώς με μηδενική ταχύτητα και ασαφή στόχο. Ο Randy προσπαθεί να σώσει τη γυναίκα του και ο Jim και η ομάδα του αντιμετωπίζουν τις δικές τους επιθέσεις απ’ όλα τα μέτωπα. Ο υπόλοιπος κόσμος αγνοεί την αλήθεια και τα σατανόπαιδα είναι και αθάνατα και λυσσασμένα.

Η σειρά ξεκίνησε καλά, αλλά όσο τραβάει φαίνεται να επιβραδύνει όλο και περισσότερο, με αποτέλεσμα ο Joe Pruett να χάνει το πλεονέκτημα του creepy urban legend και της εμπλοκής των παιδιών, που όλοι ξέρουμε ότι ακόμη και χωρίς μαύρα μάτια, είναι φτιαγμένα από τους εφιάλτες (π.χ.: Τι γλυκό ξανθό κοριτσάκι με γαλάζιο φόρεμα! Τι; έχει μια δίδυμη αδερφή και κρατιούνται χεράκι, καθώς σε κοιτάνε στην ψυχή στο βάθος αυτού του διαδρόμου; Συμπέρασμα: Τα παιδιά είναι σατανικά και χρειάζεται προσπάθεια για να τα κάνεις βαρετά).

Το artwork του Szymon Kudranski, επίσης επιδέχεται βελτίωσης. Μιλάμε για έναν σαφώς ταλαντούχο καλλιτέχνη που όμως, εδώ τουλάχιστον, υστερεί και στο storytelling και στο character design… Ειλικρινά, σε πολλά σημεία μπερδεύτηκα.

Ελπίζω τον επόμενο μήνα να έχει κάτι παραπάνω να προσφέρει η σειρά, γιατί το μόνο που με κρατάει προς ώρας είναι ότι είμαι πλάσμα της συνήθειας!