Στη Δημοσιότητα Το Εξώφυλλο Του Batman: Rebel Yell

Ένα mini series που απορρίφθηκε από τη DC

Είναι η αλήθεια πως, όσο περνούν τα χρόνια, τόσο πιο δύσκολο γίνεται το να σκεφτείς μια πρωτότυπη ιδέα στα comcis. Σχεδόν τα πάντα έχουν ήδη ειπωθεί και το να δώσεις μια φρέσκια ματιά σε χαρακτήρες που παρελαύνουν στο χαρτί εδώ και 70 χρόνια είναι πολύ δύσκολο. Ωστόσο, το κοινό διψάει για νέες ιδέες, που θα ρίξουν ένα διαφορετικό φως πάνω στους αγαπημένους τους ήρωες. Από ό,τι φαίνεται, όμως, η DC δεν φαίνεται να έχει αντιληφθεί αυτή τη δίψα.

Ο comic artist Denis Medri μας αποκάλυψε πως το 2015 είχε κάνει μια πολύ ιδιαίτερη πρόταση στην DC, όμως δεν πήρε ποτέ απάντηση. Στις αρχές του 2015, ο Scott Lobdell έκανε μια πρόταση στον Medri, για να δουλέψουν μαζί σε ένα project που θα είχε τα rockabilly vibes από κάποια παλιά art works που είχε κάνει ο Medri. Η πρόταση που καταθέσαν στην DC ήταν για ένα mini series που θα αποτελούταν από έξι τεύχη και θα έφερνε μαζί όλους τους χαρακτήρες από το σύμπαν του Batman, απλά με ένα rockabilly στιλ, εμπνευσμένο από αυτά τα fan art που είχε σχεδιάσει παλιά ο Medri. Η σειρά θα ονομαζόταν BATMAN: REBEL YELL και πλέον μπορούμε να πάρουμε μια μικρή γεύση από το πώς θα έδειχνε αυτό το project, καθώς είδε το φως της δημοσιότητας το cover art του πρώτου τεύχους.

Σίγουρα ακούγεται πολύ παράξενο σαν ιδέα και είναι λογικό η DC να έχει αμφιβολίες και να είναι επιφυλακτική, όμως, δεν παύει να είναι μια πρωτότυπη ιδέα, που παρουσιάζει ενδιαφέρον και θα έδινε μια φρέσκια ματιά στον Σκοτεινό Ιππότη. Ίσως στο μέλλον θα πρέπει να είναι πιο ανοιχτή σε νέες και πρωτότυπες προτάσεις.