My Hero Academia Vol. 6

Ένα εξαίσιο volume!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

My Hero Academia Vol. 6

Writer/ArtistKohei HorikoshiPublisherViz Media

Μετά το αθλητικό φεστιβάλ, οι μαθητές ξεκίνησαν την πρακτική τους, με τον Midoriya να εκπαιδεύεται από τον Gran Torino, τον μέντορα του All Might. Ο Midoriya μαθαίνει πολλά από τον γερασμένο αλλά ακμαιότατο Torino, με το σπουδαιότερο από αυτά το πώς να ελέγχει το One For All. Τέλος, εμφανίζεται ένας νέος πανίσχυρος εχθρός, ο οποίος θέτει σε κίνδυνο τις ζωές πολλών ηρώων, μεταξύ των οποίων και ο Ida!

Μόνο εξαίσιο μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό το volume! Και αυτό για ποικίλους λόγους. Αρχικά, ο Midoriya δεν βγαίνει knock-out αμέσως μόλις χρησιμοποιήσει το One For All, κάτι που περιμέναμε αγωνιωδώς. Επιπλέον, ο Midoriya βρίσκει στο πρόσωπο του Gran Torino έναν μέντορα, ο οποίος θα τον βοηθήσει να ελέγξει την δύναμή του και να βελτιωθεί ως ήρωας, όπως έκανε στο παρελθόν με τον All Might. Αυτό, ωστόσο, θα το επιτύχει ο Midoriya μόνος του – δε θα του δείξει ο Gran Torino τον δρόμο, αλλά θα τον βοηθήσει να τον βρει. Τέλος, η προσθήκη ενός τόσο δυνατού villain, όπως είναι ο Hero Killer Stain, μόνο ενδιαφέρουσα μπορεί να είναι. Ακόμη και οι επαγγελματίες ήρωες δεν κατάφεραν να τον σταματήσουν, αλλά ο Midoriya καλείται να υπερβεί τον εαυτό του για να προστατέψει την ζωή των συμμαθητών και φίλων του.

Φοβερό volume που μας προετοιμάζει για τεράστιες και σπουδαίες μάχες, ίσως και για τον θάνατο διάφορων ηρώων.