Live-Action News

Χείμαρρος νέων και εξελίξεων σε μικρή και μεγάλη οθόνη!

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, σημαντικός όγκος νέων και εξελίξεων σημειώθηκαν, όσον αφορά μεταφορές comics στη μεγάλη, αλλά και στη μικρή οθόνη.

Ξεκινώντας από την Ευρώπη, το πεντάτομο bd NAJA, των Jean-David Morvan και Bengal, θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη, σύμφωνα με το Variety.com. Πρόκειται για ένα θρίλερ, με πρωταγωνίστρια μία εκτελέστρια που δε νιώθει καθόλου πόνο και μπαίνει στο στόχαστρο επίδοξων επαγγελματιών δολοφόνων. Στη Γαλλία είχε εκδοθεί από τη Dargaud, μπορείτε όμως να το βρείτε και στα αγγλικά από τη Magnetic Press.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.com, ο Florian Henckel von Donnersmarck (DAS LEBEN DER ANDEREN, ελληνιστί ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ) θα αναλάβει τη μεταφορά του THORGAL στη μικρή οθόνη! Πρόκειται για μία θρυλική σειρά bd φαντασίας, των Jean Van Hamme και Grzegorz Rosinski, με πρωταγωνιστή ένα ορφανό εξωγήινης προέλευσης, το οποίο υιοθετεί μία φυλή Βίκινγκς. Στη Γαλλία, θα φτάσει τους 35 τόμους αυτό το μήνα, ενώ στην Ελλάδα η Μαμούθ είχε κυκλοφορήσει τους 16 πρώτους.

Πηγαίνοντας τώρα στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, η Jessica Chastain θα πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική μεταφορά του PAINKILLER JANE, της οποίας και θα είναι υπεύθυνη παραγωγός. Πρόκειται για το ομώνυμο comic των Jimmy Palmiotti και Joe Quesada, του 1995, στο οποίο η αστυνομικός του NYPD, Jane Vaski, κατά τη διάρκεια μιας undercover επιχείρησης συνειδητοποιεί με επίπονο τρόπο ότι έχει την ικανότητα της αυτοΐασης. Έτσι, βαφτίζει τον εαυτό της “Painkiller Jane” και ξεκινάει να πολεμάει το έγκλημα, ενώ παράλληλα γυρεύει να εκδικηθεί τους υπαίτιους. Η Painkiller Jane είχε μεταφερθεί και στη μικρή οθόνη, με πρωταγωνίστρια αρχικά την Emmanuelle Vaugier και ακολούθως την Kristanna Loken, πριν δέκα χρόνια.

Το comic ENORMOUS, που πλέον εκδίδεται από την Image, θα γίνει ταινία αποκλειστικά για…το κινέζικο κοινό. Υπεύθυνος παραγωγής θα είναι ο Adrian Askarieh (HITMAN: AGENT 47) σε συνεργασία με την Eva Cao. Το ENORMOUS ξεκίνησε ως graphic novel το 2012, από τους Mehdi Cheggour και Tim Daniel, και έκτοτε έχει βγάλει δύο mini series. Η δράση εκτυλίσσεται σε ένα παράλληλο σύμπαν, όπου η ανθρωπότητα απειλείται από θεόρατα τέρατα που αδημονούν να την καταβροχθίσουν. Πιθανώς να υπάρξει και spin-off τηλεοπτική σειρά ή animated series.

Σύμφωνα με το Deadline.com, η νεοεισερχόμενη στον χώρο σεναριογράφος Christina Hodson έχει αναλάβει τη συγγραφή του σεναρίου spin-off ταινίας των TRANSFORMERS, με πρωταγωνιστή τον Bumblebee, αλλά και της ταινίας της DC με τη Harley Quinn και πιθανώς τις Birds Of Pray. Η solo ταινία του Bumblebee προορίζεται δε, για τον Ιούνιο του 2018, όπως επιβεβαίωσε η Paramount!

cw-crossover

Ας συνεχίσουμε με τα νέα της DC. Βρέθηκε ο άνθρωπος που θα ενσαρκώσει τον Steppenwolf στην ταινία της Justice League και το όνομά του είναι Ciaran Hinds.

Ο δεύτερος κύκλος του DC’S LEGENDS OF TOMORROW επεκτάθηκε κατά 4 επεισόδια, ενώ τέλη του μήνα ξεκινά το τετραπλό crossover των τηλεοπτικών σειρών της DC. Δείτε ένα teaser trailer για μια πρώτη γεύση.

Όσον αφορά στη Marvel, η Fox βάζει στα σχέδιά της και τρίτη ταινία DEADPOOL, μαζί με αυτή της X-Force, καθώς και το reboot των ταινιών των X-Men! Η ταινία του Gambit θα εξακολουθήσει να παραμένει στα αζήτητα.

Τέλος, στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, κυκλοφόρησε teaser trailer του BLADE OF THE IMMORTAL, που θα βγει τον Απρίλιο. Απολαύστε το.