Top 10 Valiant Entertainment Series

Οι δέκα καλύτερες σειρές της αναγεννημένης Valiant
5

Armor Hunters

WritersRobert Venditti, Joshua Dysart, Joe Harris, Matt KindtArtistsDoug Braithwaite, Cafu, Robert Gill, Trevor Hairsine, Diego Bernard, Stephen SegoviaValiant

Το ARMOR HUNTERS μπορεί να μην είναι το πρώτο χρονικά event της νέας Valiant, σίγουρα όμως είναι το πρώτο τόσο επικών διαστάσεων. Οι Armor Hunters είναι εξωγήινοι που θεωρούν τις πανοπλίες τύπου X-O Manowar μια αρρώστια που απειλεί τη ζωή σε ολόκληρο το σύμπαν και ταξιδεύουν από πλανήτη σε πλανήτη, αναζητώντας τις, με σκοπό να τις εξολοθρεύσουν, μαζί με όσους έχουν έρθει σε επαφή μαζί τους. Αρχικά, φαίνεται σα μια ιστορία που αφορά μόνο τον Aric του X-O MANOWAR, αλλά η ισχύς των αντιπάλων του είναι τέτοια που δικαιολογούν τη συμμετοχή όλων των “μεγάλων παικτών” του σύμπαντος της Valiant. Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της απειλής, θα κάνω ένα τόσο δα ελαφρούτσικο spoil και θα πω ότι πολύ νωρίς στην ιστορία ισοπεδώνεται μια ολόκληρη μεγαλούπολη.

Αν και η κεντρική ιστορία είναι πολύ καλή από μόνη της, το ARMOR HUNTERS ανεβαίνει επίπεδο, αν διαβαστεί σε συνδυασμό με όλα τα σχετικά tie-ins. Με αυτό το event, η Valiant παραδίδει μαθήματα για το πώς γίνονται σωστά τα superhero events, με tie-ins που πραγματικά βοηθούν τη ιστορία, με κάποια να αφιερώνονται στην παρουσίαση των νεοεμφανιζόμενων χαρακτήρων και την παρουσίαση των κινήτρων τους και άλλα να δίνουν περισσότερο χρόνο στις επικές μάχες, που αλλιώς χάνονται στον γρήγορο ρυθμό της κεντρικής ιστορίας.

Ευτυχώς, η Valiant έχει εκδώσει μια πολυτελή έκδοση του event, σε αρκετά προσιτή τιμή, που περιλαμβάνει preludes, το κυρίως event, tie-ins, aftermath, τα πάντα όλα, ώστε να μπορεί κανείς να διαβάσει ένα από τα καλύτερα superhero events των τελευταίων ετών σε όλο του το μεγαλείο!

#10 #9 #8 #7 #6 #5 #4 #3 #2 #1