Supergirl S02E06

Changing
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Supergirl

Season/EpisodeS02E06 WritersGreg Berlanti, Ali Adler, Andrew Kreisberg, Caitlin Parrish, Derek Simon DirectorLarry Teng CastMelissa Benoist, Mehcad Brooks, Chyler Leigh, David Harewood, Jeremy Jordan, Chris Wood, Floriana Lima NetworkThe CW

Ένα εξωγήινο παράσιτο έχει καταλάβει το σώμα ενός επιστήμονα στην Ανταρκτική, ενώ σχεδόν όλοι οι βασικοί χαρακτήρες προσπαθούν να βρουν ή να αποδεχτούν ένα κομμάτι του εαυτού τους.

Και ενώ το πρώτο μισό της κύριας ιστορίας με τον Parasite είναι βγαλμένo από ταινίες τρόμου και το δεύτερο μισό αλλάζει ύφος, αλλά σώζεται από το design και το CGI του supervillain, το επεισόδιο ξεχωρίζει για το characterization και για τις σκηνές ανάμεσα στους ηθοποιούς. Αποκορύφωμα, φυσικά, αποτελεί το coming out της Alex στην Kara. Οι σκηνές μεταξύ τους είναι συχνά οι πιο καλογραμμένες (βοηθάει και η χημεία μεταξύ τους). Ύστερα, έχουμε και τον Mon-El, ο οποίος βαρέθηκε να ακούει συνεχώς ότι, επειδή έχει δυνάμεις, πρέπει να τις αφιερώσει για το καλό των πιο αδύναμων.

Τέλος έχουμε τον James, ο οποίος κάνει την πρώτη του εμφάνιση ως Guardian. Ενώ η επιλογή του status quo του χαρακτήρα μου φάνηκε αρχικά περίεργη, οι συγγραφείς προσπάθησαν να κάνουν την μετάβαση του φωτορεπόρτερ στον ήρωα όσο καλύτερα γίνεται, δίνοντας του προαγωγή (και στην πορεία καταλαβαίνοντας ότι τελικά δεν προορίζεται να βρίσκεται πίσω από ένα γραφείο). Ταυτόχρονα αναδεικνύεται η φιλία μεταξύ James και Winn, καθώς ο δεύτερος ανησυχεί για την ασφάλεια του πρώτου. Αυτό που μένει να δούμε στην πορεία είναι, αν με τόσους ήρωες θα χαθεί το focus από την πρωταγωνίστρια ή αν θα ξεχαστεί κάποιος από αυτούς.