The Flash S03E06

Shade
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

The Flash

Season/EpisodeS03E06 WritersEmily Silver, David Kob, Greg Berlanti, Andrew Kreisberg, Geoff Johns DirectorJ.J. Makaro CastGrant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Keiynan Lonsdale NetworkThe CW

Ήρεμα πράγματα είχαμε την περασμένη εβδομάδα στο FLASH, μιας και έλειπε κάτι το συνταρακτικό που θα έδινε αυτό το “κάτι” στο επεισόδιο, ώστε να είναι αξιομνημόνευτο.

Η επιθυμία του Wally να φορέσει κι εκείνος τη στολή του υπερήρωα γίνεται όλο και εντονότερη. Τόσο έντονη μάλιστα, που αρχίζει να βλέπει στα όνειρα του πως κάνει ηρωικές πράξεις, με σύμμαχο την υπερταχύτητα του. Ο μόνος που προβληματίζεται από αυτές τις εξελίξεις είναι ο Barry, καθώς δε μπορεί να ξεχάσει τα δραματικά γεγονότα που συνέβησαν στo Flashpoint. Προκειμένου να προστατευτεί ο Wally, ο Barry αποφασίζει να μοιραστεί με εκείνον, τον Joe και την Iris όσα έγιναν στην εναλλακτική πραγματικότητα. Και σα να μην έφτανε αυτό, ένας νέος metahuman με το όνομα Shade κάνει την εμφάνιση του, καθυστερώντας τη μεγάλη αποκάλυψη του main villain της σεζόν στο τέλος.

Όπως είπα και στην αρχή, το επεισόδιο δεν πρόσφερε κάτι το τρομερό, παρά την αποκάλυψη του Savitar στα τελευταία λεπτά. Υποκριτικά καλό, σκηνοθετικά αξιοπρεπές, σεναριακά έφερνε λίγο σε filler, αλλά προσωπικά νομίζω πως το FLASH χρειάζεται κάποιες αλλαγές πλέον. Θα ήθελα (ναι, θα το ξαναπώ) να δω ριζικές αλλαγές, όπως έκανε το ARROW στην τρέχουσα πέμπτη σεζόν του και πέτυχε.