Sisters Of Sorrow: Η Νέα Δουλειά Του Kurt Sutter

Καλόγριες στα όπλα

Δεν ξέρω αν κάπου εκεί έξω υπήρχε κάποιος που ήθελε να δει καλόγριες να πυροβολούν κόσμο, πάντως ο Kurt Sutter, ο δημιουργός του SONS OF ANARCHY, είναι έτοιμος να ξεδιψάσει αυτό το κοινό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, ο διάσημος δημιουργός θα επανέλθει στο προσκήνιο των comics και θα συνεργαστεί με τh BOOM! Studios. Η τρίτη σειρά comic του δημιουργού θα ονομάζεται SISTERS OF SORROW και θα εξιστορεί την ιστορία τεσσάρων γυναικών, οι οποίες είναι όλες θύματα βίαιων εγκλημάτων. Οι τέσσερίς τους θα κυνηγήσουν τους ηθικούς αυτουργούς των εγκλημάτων τους, ενώ θα είναι ντυμένες ως καλόγριες, με μαύρες δερμάτινες και αλεξίσφαιρες ενδυμασίες και ένα τεράστιο οπλοστάσιο.

Ο ίδιος ο Sutter δήλωσε πως ήθελε πολύ καιρό να δημιουργήσει μια σειρά που είχε στο επίκεντρο γαμάτους γυναικείους χαρακτήρες. Τώρα βρήκε την κατάλληλη στιγμή, καθώς πιστεύει πως η κοινωνικοπολιτική κατάσταση που κυριαρχεί κάνει πιο σημαντική από ποτέ η δημιουργία μιας τέτοιας σειράς.

Ο editor-in-chief της BOOM! Studios, Matt Gagnon, δήλωσε πως είναι πολύ σημαντικό για αυτούς να βρίσκουν άτομα που μοιράζονται κοινό δημιουργικό πεδίο, κάτι που βρήκαν απευθείας στο πρόσωπο του Sutter. “Είναι ο δημιουργικός αδελφός μας”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το SISTERS OF SORROW θα κάνει πρεμιέρα ταυτόχρονα με το επερχόμενο San Diego Comic-Con, τον Ιούλιο.