Legends Of Tomorrow S02E06

Outlaw Country
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Legends Of Tomorrow

Season/EpisodeS02E06 WritersGreg Berlanti, Andrew Kreisberg, Marc Guggenheim, Phil Klemmer, Matthew Maala, Chris Fedak DirectorCherie Nowlan CastBrandon Routh, Caity Lotz, Victor Garber, Franz Drameh, Maisie Richardson-Sellers NetworkThe CW

Για ακόμη μία φορά, η πολυαγαπημένη ομάδα ταξιδιωτών του χρόνου πηγαίνει στην εποχή της άγριας Δύσης! Στο Colorado του 1874, η ομάδα μαζί με τον Jonah Hex πρέπει να σταματήσουν τον Quentin Turnbull, έναν αρχηγό παρανόμων, από το να φτιάξει δικό του κράτος και να κάνει κατάχρηση ενός μεγάλου κοιτάσματος dwarf star, του μετάλλου που τροφοδοτούσε την στολή του Ray Palmer, AKA Atom.

Με μεγάλη μου έκπληξη, λέω πως το LEGENDS OF TOMORROW συνεχίζει δυνατά την δεύτερη σεζόν! Η σειρά μου φαινόταν σαν ένα μεγάλο event και πως θα ήταν one time thing. Ειδικά με την απουσία του Rip Hunter, του αγαπημένου μου χαρακτήρα της σειράς, είχα αρχίσει να χάνω το ενδιαφέρον μου. Αλλά η σειρά μου αποδεικνύει όλο και περισσότερο ότι, όχι μόνο αξίζει τον κόπο, αλλά και πως ίσως αυτή η σεζόν να είναι καλύτερη και από την πρώτη, παρόλο που οι Hunter και Snart δεν είναι παρόντες. Όπως πάντα, οι ηθοποιοί κάνουν καταπληκτική δουλειά και ζωντανεύουν με μοναδικό τρόπο τους πολυαγαπημένους και μη χαρακτήρες των comics. Είναι ενδιαφέρουσα η χημεία μεταξύ της νέας καπετάνισσας του Waverider, Sara Lance, και του Jonah Hex. Οι δύο αντίθετες αυτές προσωπικότητες συγκρούονται, αλλά τελικά έρχονται σε ανακωχή, πράγμα το οποίο δίνει βάθος και στους δύο χαρακτήρες. Αυτή η σεζόν πηγαίνει πολύ καλά, όχι μόνο για το LEGENDS OF TOMORROW, αλλά για όλο το Arrowverse και ανυπομονώ για το μεγάλο crossover!