Red Hood & The Outlaws #4

Ούτε κρύο ούτε ζέστη
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Red Hood & The Outlaws #4

WriterScott LobdellArtistDexter SoyPublisherDC Comics

Το storyline του “Dark Trinity” συνεχίζεται αρκετά εύστοχα, με τον Red Hood πλέον να έχει διεισδύσει για τα καλά στην αυτοκρατορία του Black Mask, προσπαθώντας να την καταστρέψει από μέσα! Ο άρχοντας του εγκλήματος, όμως, κρύβει έναν άσο στο μανίκι του και τελικά παίρνει το πάνω χέρι, βάζοντας την ζωή του Jason Todd σε θανάσιμο κίνδυνο!

Το τέταρτο τεύχος ήταν αξιοπρεπές. Ο Scott Lobdell χτίζει μεθοδικά αγωνία, ενώ παράλληλα μας παρουσιάζει και αρκετά καλή ανάλυση των χαρακτήρων που συμμετέχουν στην ιστορία. Από πλευρά σχεδίου, τα σκίτσα του Soy ήταν αξιόλογα, με τον Bizarro, την Artemis και τον ίδιο τον Red Hood να αποτυπώνονται ωραία στο χαρτί. Το μόνο παράπονο μου σχετίζεται με την απεικόνιση του Black Mask – ίου! Το redesign του δεν μου άρεσε καθόλου!

Σε γενικές γραμμές, ήταν ένα καλοδουλεμένο τεύχος, χωρίς όμως να αγγίζει τα πλαίσια του σπουδαίου. Δε μας προσέφερε κάτι καινούργιο ή κάτι ανατρεπτικό. Κινούταν σε ήπιους τόνους, μας υποσχόταν δράση και δραματικές εξελίξεις, αλλά δεν μας τα έδωσε τελικά… Αν σας αρέσει η σειρά, τότε αξίζει μια ματιά. Πάντως, υπάρχουν πολύ πιο ενδιαφέροντες τίτλοι εκεί έξω…