Doom Patrol #3

Stranger Things
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Doom Patrol #3

WriterGerard WayArtistNick DeringtonPublisherDC Comics (Young Animal)

Σε πολλούς είχε λείψει το DOOM PATROL, με την ομάδα να αποκτά τον ρόλο… κομπάρσου στο New 52, τώρα όμως ο τίτλος συνεχίζεται, φέρνοντας για άλλη μια φορά τους αναγνώστες της DC σε επαφή με τον εκκεντρικό τόνο των περιπετειών τους!

Το τεύχος αυτό ακολουθεί κυρίως την Casey, ένα νέο χαρακτήρα, η οποία είναι σε γενικές γραμμές πολύ συμπαθητική! Πού και πού ξεπετάγονται τα κλασικά μέλη, όπως ο Robotman και ο Negative Man, αλλά διαδραματίζουν δευτερεύοντα ρόλο! Ο τόνος του comic ήταν ευχάριστος και η ιστορία αρκετά ενδιαφέρουσα. Ο Gerard Way έχει κρύψει και πολλές αναφορές σε προηγούμενα τεύχη, χαρακτήρες και events, όπως για παράδειγμα στον θάνατο της Supergirl στο CRISIS ON INFINITE EARTHS! Όλοι οι fans της DC θα τις εκτιμήσετε!

Εν κατακλείδι, ήταν ένα αξιοπρεπές τεύχος, πολύ διαφορετικό από τους πιο… προσγειωμένους και σοβαρούς τίτλους της DC! Όλα εξαρτώνται από το πώς θα συνεχιστεί η πλοκή στα μετέπειτα τεύχη, αλλά μέχρι τώρα έχουν γίνει πολλά σωστά βήματα!