Moonshine #2

Plot twist με νέο ενδιαφέρον!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Moonshine #2

WriterBrian AzzarelloArtistEduardo RissoPublisherImage Comics

Μετά από την αποτυχία που είχε ο Lou να πείσει το μεγάλο αφεντικό να προμηθεύει με αυτό το θεϊκό ποτό τη Νέα Υόρκη – και να σώσει το τομάρι του – και αφού βρέθηκε στο “απαγορευμένο” κομμάτι του δάσους μαζί με τους μαύρους (που τότε δεν είχαν και περίοπτη θέση), ξυπνάει με κενά μνήμης και τελείως hangover!

Και τώρα μία ανάσα. Λοιπόν, αφού ξυπνάει χάλια μέσα στο αυτοκίνητό του, η ημέρα του γίνεται ακόμα καλύτερη, όταν τον επισκέπτεται το FBI για κάτι χαμένους/σκοτωμένους υπαλλήλους του. Εκείνος από το προηγούμενο τους έχει δει διαμελισμένους! Σώζεται, όμως, από την αμηχανία από ένα τηλεφώνημα. Ούτε αυτό είναι καλό, καθώς είναι το αφεντικό, το οποίο θέλει οπωσδήποτε να σφραγίσει τη συμφωνία. Δύο μέρες διορία. Το ζωνάρι σφίγγει όλο και πιο πολύ στο λαιμό του. Ίσως όμως να έχει έρθει η σωτηρία του.

Αυτό, γιατί τα παιδιά του Mista Pirlo επαναστατούν – βασικά γλυκαίνονται από τα λεφτά που θα πάρουν. Όμως, όλα θα γίνουν κρυφά και κάτω από τη μύτη του μπαμπά. Καλό, κακό; Θα δείξει!

Και εδώ έρχεται το plot twist, που μπορώ να πω ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμενα να δω στο comic. Αλλά δεν το λέω, δε θα το δώσω και τόσο εύκολα. Ίσως και να γίνει ενδιαφέρουσα η ιστορία του μαφιόζου στη μικρή κωμόπολη στη δεκαετία του ’30. Τουλάχιστον έχει ωραία κουστούμια!