Green Valley #2

Ένα αγόρι ζητά βοήθεια από τους ιππότες της Kelodia
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Green Valley #2

WriterMax LandisArtistGiuseppe CamuncoliPublisherImage Comics

Το δεύτερο τεύχος του GREEN VALLEY μας μεταφέρει ένα χρόνο μετά την μεγάλη καταστροφή, με τους ιππότες της Kelodia να ζουν μόνοι τους στην ερημιά που κάποτε ήταν η πόλη τους, σε ένα κλίμα βαρύ και ασήκωτο, αφού έχουν χάσει, όχι μόνο την πόλη και τους αγαπημένους τους ανθρώπους, αλλά και την αξιοπρέπειά τους. Σε αυτό το σκηνικό, που οδηγεί σε ξεσπάσματα και συγκρούσεις, εμφανίζεται ένα νεαρό αγόρι που χρειάζεται την βοήθειά τους.

Η ιστορία που έχει γράψει ο Max Landis είναι μια απολαυστική, όσο και συνήθης ιστορία φαντασίας. Οι χαρακτήρες είναι συμπαθείς αν και στερεότυποι, και η εξέλιξή της ιστορίας διαφαίνεται ενδιαφέρουσα αν και όχι χιλιόμετρα από την πεπατημένη.

Το artwork του Giuseppe Camuncoli (Ω!) Είναι βγαλμένο από τα παραμύθια. Όσο και αν προσπαθήσω να το περιγράψω, δεν νομίζω να καταφέρω να εξηγήσω πόσο τέλειο είναι και (ίσως) πόσο καλύτερο από ότι έχετε δει από το χέρι του μέχρι τώρα.

Για οποιονδήποτε αγαπά το είδος του epic fantasy αρκετά ώστε να δοκιμάσει κάτι πέρα από το LORD OF THE RINGS, το GREEN VALLEY είναι εύκολη αγορά, ακόμη και πριν συνυπολογίσουμε τον παράγοντα του artwork. Συνυπολογίζοντας, όμως, και αυτό, αδυνατώ να βρω έναν καλό λόγο για να μην το προτείνω ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε.