Top 100 DC Comics

Η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει στο Comicdom.gr!

Όπως έχει πλέον καθιερωθεί, κάθε χρόνο λίγο πριν τις γιορτές, η συντακτική ομάδα του Comicdom.gr ετοιμάζει ένα αφιέρωμα υπό μορφή Top 100. Αυτή τη φορά, σειρά έχουν τα κορυφαία comics στην ιστορία της DC!

Η εκδοτική που έδωσε στον κόσμο των comics ορισμένους από τους μεγαλύτερους υπερήρωες (Superman, Batman, Flash, Wonder Woman), που μας έχει συστήσει τους πλέον αρχετυπικούς villains (Joker, Lex Luthor, Two-Face), που έχει εκδώσει εκατοντάδες δουλειές από τους σπουδαιότερους συγγραφείς και σχεδιαστές (Alan Moore, Grant Morrison, Neal Adams, John Byrne, Neil Gaiman, Geoff Johns, Alan Davis) και που για περισσότερες από οκτώ δεκαετίες πρωτοπορεί σε θέματα αισθητικής, format, εκδόσεων, θεματολογίας, imprints και events, αποτελεί ιδανικό αντικείμενο για το φετινό μας Top 100!

Από τη προσεχή Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου και μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, θα ανακαλύψουμε μαζί τα καλύτερα comics της εκδοτικής, σε ένα συναρπαστικό countdown, το οποίο θα περιλαμβάνει όλα τα γνωστά αγαπημένα, αλλά και αρκετές ενδιαφέρουσες εκπλήξεις, που σίγουρα θα βοηθήσουν πολλούς νέους αναγνώστες να εμπλουτίσουν τις συλλογές τους. Η αρχή θα γίνει με τις θέσεις 100-91 και κάθε μέρα μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, θα αποκαλύπτουμε, σε αντίστροφη μέτρηση, από μία δεκάδα του Top 100. Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουμε να σας παρουσιάζουμε ξεχωριστά τα 10 comics που κατέλαβαν τις κορυφαίες θέσεις, ενώ την τελευταία μέρα του 2016, θα έρθει η ώρα να μάθετε ποιό είναι, κατά τη γνώμη μας, το καλύτερο DC comic όλων των εποχών!

Μείνετε συντονισμένοι, όσο το νέο αφιέρωμα του Comicdom.gr φτάνει στην κορύφωσή του και μοιραστείτε μαζί μας, μέσω των comments, τις σκέψεις σας σχετικά με τις επιλογές μας, τα παράπονά σας για αυτά που αδικήθηκαν, αλλά και τις προβλέψεις σας για τις ψηλότερες θέσεις!

It’s gonna be a hell of a ride!