Bloodshot U.S.A. #2

Χλιαρό, αλλά αφήνει προσδοκίες για τη συνέχεια
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Bloodshot U.S.A. #2

WriterJeff LemireArtistDoug BraithwaitePublisherValiant

Στο νέο mini-series της Valiant, οι νανίτες που δίνουν στον Bloodshot τις δυνάμεις του, έχουν απελευθερωθεί στην Νέα Υόρκη, με αποτέλεσμα οι πολίτες να μετατρέπονται σε αιμοσταγείς δολοφόνους. Στο δεύτερο τεύχος, ο Bloodshot και τα υπόλοιπα μέλη του Bloodshot Squad, αφού αντιμετωπίζουν τον μολυσμένο Ninjak, που τους επιτέθηκε στο τέλος του προηγούμενου τεύχους, δέχονται επίθεση από την Deathmate. Στην προσπάθεια του Bloodshot να απελευθερώσει την Deathmate από τον έλεγχο του Project Rising Spirit, που βρίσκεται πίσω από την μόλυνση της Νέας Υόρκης, έχουμε μια αναπάντεχη εξέλιξη που προδιαγράφει ότι η συνέχεια θα είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα.

Στα θετικά του τεύχους, υπάρχει αρκετή δράση και το σχέδιο του Braithwaite κυμαίνεται από πολύ καλό ως, σε ορισμένα πάνελ, εξαιρετικό. Όμως η ελάχιστη ανάπτυξη τη πλοκής και οι ανά σημεία αφύσικοι διάλογοι, αφήνουν την αίσθηση ότι πρόκειται για ένα χλιαρό τεύχος. Πάντως, το δυνατό cliffhanger στο τέλος, σώζει το BLOODSHOT U.S.A. #2 και αφήνει υψηλές προσδοκίες για τη συνέχεια!